Mobee Nett 7 inch S800 Tablet ile Eğlenceye Dokun

Alışveriş Alışveriş Mobee Nett 7 inch S800 Tablet ile Eğlenceye Dokun

Tarihler: 22 Eylül 2011 Perşembe ~ 22 Ekim 2011 Cumartesi

Firma: Mobee

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 22, 2011 ~ Eki 22, 2011

İnternette özgürlük ve eğlenceli kullanım sağlayan yeni Mobee Nett 7” S800, okulların açılışı nedeniyle düzenlenen kampanyada fiyat avantajıyla sunulacak. Tablet, eylül ayı boyunca 299 TL yerine 199 TL’lik fiyatıyla kullanıcılara ulaşacak.

Mobee, teknik özellikleri, performansı ve eğlenceli kullanımı ile konforlu mobil iletişimi sağlayan tabletlere bir yenisini daha ekledi. Android 2.2 sürümünü kullanan Mobee Nett 7" S800 Tablet, 800x480 çözünürlükteki yüksek hassasiyetli 7” dokunmatik ekranı ile mükemmel bir internet deneyimi sunuyor. Bütün web sayfalarını rahatlıkla açan Mobee Nett 7” S800, internet üzerinden banka işlemlerini kolayca halletmenizi sağlayacak. E-posta gönderip alabilir, çevrimiçi gazete okuyabilir, Facebook gibi sosyal medya araçlarında gezinebilir, web sayfalarında istediğiniz videoları izleyebilirsiniz. Video izlemek için gerekli formatı bulmanıza da artık gerek kalmıyor. Tablet, Flash desteği ile internette tam özgürlük sağlıyor. Çoklu dokunmatik ekranı ile internet sayfalarına iki parmağınızla yakınlaşabilir veya uzaklaşabilirsiniz.

Eğlenceye Dokun
Mobee Nett 7” S800’e hayatınıza renk katacak birçok uygulama indirebilirsiniz. Tableti benzerlerinden ayıran bir diğer özellik ise birçok uygulamanın üretimde yüklenmiş olması (Hesap makinesi, ofis programlarını kolayca ve hızla açmayı, oluşturmayı ve düzenlemeyi sağlayan Documents to Go, e-posta, Galeri, G-mail, saat, hava durumu, web tarayıcı, MSN, müzik, dokunmatik ayarlar, Youtube, uygulama market, video, takvim, Skype.) Ayrıca, Uygulama Market’ten birbirinden eğlenceli uygulamalardan indirmek de mümkün. Trafik yoğunluğunu görüntüleyebilmek için İBB trafik uygulaması, pdf görüntüleme uygulaması, yarış, strateji gibi çeşitli oyunlar da indirilebilir. Android 2.2 için 50.000’den fazla eğlenceli uygulama mevcut ve her geçen gün yeni uygulamalar çıkıyor. Mobee Nett 7” S800 bu eğlenceli dünyanın kapılarını kullanıcılara açıyor.

Mobee Nett 7" S800, teknik özellikleriyle konforlu ve eğlenceli kullanım sağlıyor. 800 MHz Via 8650 işlemci kullanan Nett, 256 MB bellek, 2 GB dahili depolama alanının yanında 32 GB'a kadar mikro SD kart desteği ile kullanıcıya ulaşıyor. Güçlü kablosuz ağ kartı ile mükemmel internet deneyimi yaşatan Nett, ethernet kablosu ile de bağlantı sağlayabiliyor. 0.3 mp web kamera ile fotoğraf ve video çekebilir, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. 1 hoparlör, 1 kulaklık girişi, 2 USB girişi, 1 ethernet girişi, 1 mikro SD kart girişi ve dahili mikrofon bulunan cihaza USB çıkışı ile USB flash bellek, mouse ve klavye bağlayabilirsiniz.

G-sensor ile ekran otomatik olarak yön değiştiriyor, bu sayede ekranı ister yatay ister dikey halde kullanabilirsiniz. 5 saatlik kullanım süresi ise mobil bilgisayar kullanımını daha da konforlu hale getiriyor. Çeşitli oyunlar ve pratik uygulamaların dışında MP3 dinleyip video izleyebilir, internetten gazete, e-kitap okuyabilir, resimlerinizi organize edip her an görüntüleyebilirsiniz. Profesyoneller için ofis programlarını kullanmak, 7" ekranlı Mobee Nett'de e-posta okumak ve web tarayıcıda gezinmek çok eğlenceli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT