Mondi ile Yatak Odası Keyfi

Alışveriş Alışveriş Mondi ile Yatak Odası Keyfi

Tarihler: 26 Şubat 2007 Pazartesi ~ 27 Şubat 2007 Salı

Firma: Mondi

Telefon: 0800 361 89 92

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 26, 2007 ~ Şub 27, 2007

MONDİ İLE YATAK ODASI KEYFİ BAŞLIYOR

Yepyeni yüzü ve genişlettiği ürün yelpazesi ile mobilya sektöründe büyük beğeni toplayan Mondi, değişimin izlerini yatak odası takımlarına da taşıyor...Mondi’nin yeni tasarımı Kardelen, modern çizgilerin klasik yorumu ile yatak odalarında keyif rüzgarı estiriyor...

Yepyeni bir anlayışla tüketicisiyle buluşan Mondi, evleri şık ve ekonomik tasarımlarıyla buluşturma iddiasını yeni ürün grupları ile devam ettiriyor... Modern çizgileri klasik motiflerle zenginleştiren Kardelen, yatak odalarında yeni ve farklı bir anlayış yaratıyor

Ahşabın göz alıcı güzelliğini yatak odalarında gözler önüne seren Kardelen, sürgülü ve aynalı beş kapılı formu ile tercihe göre farklılaşabilen iki şık modelden oluşuyor. Kiraz rengi ile göz dolduran Kardelen Yatak Odaları, aynalı beş kapaklı modeli ve mekân içinde kullanım kolaylığı sağlayan sürgü kapaklı gardırop modelleri, zarif komodin ve tuvalet aynası klasik tarzın modern çizgilerle birleşmesinin en güzel örneğini temsil ediyor. Gardırop ve komodinlerinin kenarlarında cam üzerine işlenmiş dekoratif lale motifleri ile, klasik tarzın büyüsünü estetik çizgiler ile buluşturuyor.

Mutlak müşteri memnuniyetini ve yüksek kalite anlayışını prensip edinen Mondi markası ürünlerinde kullandığı kansorejen etkisi içermeyen yonga levhalarla tüketicilerine sağlıklı ortamlar hazırlamaktadır.

“Sizin de eviniz güzel olacak” sloganı ile döşemeli ürünlerden panel mobilyaya, ev tekstil ürünlerinden baza ve yatak modellerine kadar yeni bir anlayışa imza atan Mondi markası yatak odalarına keyif katan Kardelelen Yatak Odası modelini Türkiye çapına yayılmış Mondi mağazalarında tüketicilerin beğenisine sunmuştur.

www.mondi.com.tr
Tüketici Hattı: 0800 361 89 92

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT