More&More / Uyanma Vakti!

Alışveriş Alışveriş More&More / Uyanma Vakti!

Tarihler: 24 Nisan 2006 Pazartesi ~ 25 Nisan 2006 Salı

Firma: More&More

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2006 ~ Nis 25, 2006
Uyanma vakti!

Kış tatlı bir uykuysa, bahar da uyku mahmurluğunu yavaş yavaş üstümüzden attığımız ılık sabah saatleridir. Bütün kış uyuyan, dinlenen duyularımız gözlerini açıp taze havayı içine çeker. Yeşile, maviye, sarılara ve turunculara karşı kayıtsız kalamaz hale gelir.

MORE & MORE, baharla birlikte kıpır kıpır olan duyulara eşlik eden yeni bir vitrinle baharı karşılıyor. Rengarenk etekler, bluzler ve tünikler, çiçek açan aksesuarlar, bahar aylarını iple çeken tüm kadınların içini ısıtıyor.

MORE&MORE HAKKINDA
1982 yılında Karl Heinz Mohr tarafından kurulan MORE&MORE`un Türkiye macerası 1993 yılında başladı. 1996 yılında MORE&MORE mağazalar zincirine 2002 yılında Almanya’daki mağazalar da eklendi. Bugün hızla büyümeye devam eden MORE&MORE, dinamik, modern ve tarz sahibi kentli kadınlara daha, çok daha yaratıcı giyim-aksesuar seçenekleri sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT