Morphy Richards El Blender Seti

Alışveriş Alışveriş Morphy Richards El Blender Seti

Tarihler: 08 Eylül 2008 Pazartesi ~ 10 Eylül 2008 Çarşamba

Firma: Morphy Richards

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 8, 2008 ~ Eyl 10, 2008
Dünyaca ünlü İngiliz ev aletleri markası Morphy Richards, mutfaklar için yaratıcı, stil sahibi ve kullanışlı ürünler sunmayı sürdürüyor. İşte bir yenisi daha: Food Fusion el blender seti.

Kesip, doğrayıp, karıştırıp en güzel soğuk içecekleri, tarifleri, çorbaları, milk shakeleri yapabileceğiniz bu şık alet, sadece 139 YTL`den seçkin alışveriş noktalarında… En Plus, Esse, Darty İstinye Park, Merit, Evkur, hepsiburada.com ve Teknosa`da sizi bekliyor. Setin yanında bir yemek tarifi kitabı da veriliyor.

500 watt motora sahip Food Fusion el blenderinde 8 hız ayarı bulunuyor. Buz kırma özelliği de bulunan alet, yumuşak tutuşlu sapı, küçük doğrama kabı, yumurta çırpma teli ve plastik ölçme kabı ile son derece şık ve işlevsel. Duvara montaj da yapılabilen aletin 2 yıl garanti süresi de var.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT