Morphy Richards`tan Ağrı Pedi

Alışveriş Alışveriş Morphy Richards`tan Ağrı Pedi

Tarihler: 17 Mart 2008 Pazartesi ~ 19 Mart 2008 Çarşamba

Firma: Morphy Richards

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 17, 2008 ~ Mar 19, 2008
Ağrı sızı yok
Morphy Richards`tan Ağrı Pedi

73 yıllık dünyaca ünlü İngiliz markası Morphy Richards`ın, hayatı kolaylaştıran ürünlerinden bir yenisi daha... Her türlü ağrı için birebir, Isıyla Tedavi Edici Ağrı Pedi... Lumbagodan nevraljiye, mafsal ağrılardan kronik kas spazmlarına, sırt ağrısından adet ağrısına, romatizmadan gergin boyun ve tansiyon tedavisine her türlü ağrı için yepyeni bir çözüm...

Sıcak ve soğuk olarak kullanılabilen Ağrı Pedi, makinede yıkanabilen özel polar kılıfa sahip.3 yıl garantili bu özel ürünle ağrılar gideriliyor, vücutta belirgin bir rahatlama yaşanıyor.

Stil bir tasarım, üstün teknoloji ve kalite sunan Morphy Richards elektrikli ev aletleri evlerin yaşamını kolaylaştırmayı sürdürüyor. Morphy Richards ürünlerini En Plus, Darty İstinye Park, Merit, Esse, Evkur gibi seçkin alışveriş zincirlerinde ve tekno marketlerde bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT