Mothercare’de 23 Nisan’a Özel Yüzde 23 İndirim Fırsatı

Alışveriş Alışveriş Mothercare’de 23 Nisan’a Özel Yüzde 23 İndirim Fırsatı

Tarihler: 21 Nisan 2012 Cumartesi ~ 23 Nisan 2012 Pazartesi

Firma: Mothercare

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 21, 2012 ~ Nis 23, 2012

Mothercare’de 23 Nisan’a Özel %23 İndirim Fırsatı

Modayı takip eden ve kaliteden ödün vermeyen anneler, 21-22-23 Nisan tarihleri arasında Mothercare mağazalarından yapacakları alışverişlerde %23 indirim fırsatından yararlanıyor.

Çocuk modasının öncü markası Mothercare, 23 Nisan’da da annelerin ilk tercih ettiği marka oluyor. Mothercare’in 23 Nisan’a özel hazırladığı kampanya kapsamında, 21-22-23 Nisan tarihleri arasında sezon ürünlerinden yapılacak alışverişlerde %23 indirim fırsatı tüm anneleri bekliyor olacak.

Çocuklar ELC ile Eğlenerek Öğreniyorlar…

0-10 yaş arası çocuklar için en yüksek hassasiyet ve özenle tasarlanıp üretilmiş; çocukların güvenle oynayabilmesi için gerekli her türlü testten geçirilmiş oyuncaklar sunan ELC (Early Learning Center), Mothercare mağazalarında çocuğu ile birlikte keyifli anlar yaşamak isteyen ebeveynleri bekliyor.

Bu sene tüm çocuklar Mothercare’in zengin ürün koleksiyonu ile çok daha şık görünecek. Mothercare’in 23 Nisan’a özel ürünleriyle tüm çocuklar, çocuk olmanın keyfine varacak, oyuncaklarıyla oynarken baharı neşe içinde karşılayacak.

Anne ve çocukların 23 Nisan’ın tadını çıkarmak için yapması gereken tek şey en yakın Mothercare mağazasına uğramak oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT