Mövenpick Hotel İstanbul`da Tuina Masajı

Alışveriş Alışveriş Mövenpick Hotel İstanbul`da Tuina Masajı

Tarihler: 05 Şubat 2007 Pazartesi ~ 05 Şubat 2007 Pazartesi

Firma: Mövenpick Hotel İstanbul

Adres: Büyükdere Cad. 4. Levent Levent İstanbul

Telefon: 0212 319 29 29

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2007 ~ Şub 5, 2007

MÖVENPİCK HOTEL ISTANBUL’DA TUİNA MASAJI…

Mövenpick Hotel Istanbul’da iş toplantıları düzenlemek için artık bir nedeniniz daha var: Tuina masajı

İstanbul’un yeni iş merkezi 4.Levent’te, “Butik İş Oteli” konsepti ile işadamlarına hizmet veren Mövenpick Hotel Istanbul, hizmet yelpazesine çok özel bir servisi ekledi: Tuina masajı. Uzun ve yorucu şirket toplantılarının stresini gideren ve katılımcıların kendilerini daha zinde hissetmelerini sağlayan Tuina masajı, bilinen geleneksel masaj türlerinin aksine masaj yaptıracak kişiler giyinikken yapılıyor.

İsveç masaj teknikleri kullanılarak uygulanan Tuina masajı, kısa ve zahmetsiz; ancak bir o kadar da rahatlatıcı bir uygulama. Şirket toplantılarının aralarında verilen kahve molalarında uzman masör ve masözler tarafından uygulanan Tuina masajı için masaj yaptıracak kişinin giysileriyle masaj sandalyesine oturması yeterli. Boyun ve omuzlara uygulanan bu masaj kişilerin bedensel ve ruhsal gerginliklerini gideriyor ve ağrıları ortadan kaldırmaya yardımcı oluyor. Tuina masajının diğer yararı katılımcıların motivasyonlarını arttırıp uzun ve yorucu şirket toplantılarının daha zinde ve enerjik geçmesini sağlamak.

Zindelik ve sağlık için özel paket

Mövenpick Hotel Istanbul’un standart Tuina Toplantı Paketi’nde 5 dakika Tuina masajı, iki kahve molası ikramı, öğle yemeği ve bir meşrubat bulunuyor. Kahve molası olarak sunulan müsli çeşitleri, kepekli fırın sütlaç, sebze krudite ve çikolatalı soya sütü gibi sağlıklı yiyecek ve içeceklerin bulunduğu “Healthy” temalı kahve molası ikramı, bedensel zindelik için masajla birbirini bütünleyici nitelikte. Dilerseniz kahve molası adedini ve masaj süresini dileğiniz doğrultusunda belirleyebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT