Mucize Ürünler www.thelifecoshop.com ile Bir `tık` Uzaklıkta

Alışveriş Alışveriş Mucize Ürünler www.thelifecoshop.com ile Bir `tık` Uzaklıkta

Tarihler: 27 Ağustos 2007 Pazartesi ~ 28 Ağustos 2007 Salı

Firma: www.thelifeco.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 27, 2007 ~ Ağu 28, 2007

Mucize Ürünler www.thelifecoshop.com ile Bir “tık” Uzaklıkta…

Sağlıklı ve kaliteli yaşamayı tercih edenlerin markası The LifeCo’nun mucizevi ürünleri, www.thelifecoshop.com ile bir “tık” uzaklıkta...

Margarin ya da tereyağ yerine hindistancevizi yağı, sıvı yağ yerine Omega 3-6-9 yağları, sıradan tuz yerine Himalaya kristal tuzu, şeker yerine agave şurubuna ne dersiniz? Kozmetikleriniz “yiyebileceğiniz kadar” sağlıklı olmasını ister misiniz? Egzersiz yaparken eğlenmek, yerçekiminin yaşlandırıcı etkilerinden kurtulma fikri size de cazip geldi mi? Ya da daha temiz ve sağlıklı bir hava solumaya, sağlıklı su içmeye, hatta cep telefonları, bilgisayarlar, televizyon gibi elektronik aletlerin yaydığı elektromanyetik frekanslardan korunmaya ne dersiniz? Tüm bu ürünlerin Türkiye’de satışını gerçekleştiren The LifeCo, daha fazla insana ulaşmak için www.thelifecoshop.com adresinden satış yapmaya başladı.

Kaliteli hava su gibi ortam ürünleri, egzersiz ürünleri, alternatif yağ, tuz, şeker vb besinler, vücut sağlığı için ihtiyaç duyulan besin takviyeleri, kozmetikler, yayınlar… Kısaca günlük yaşamanızın akışını değiştirmeden hayatınıza entegre edebileceğiniz çeşitli ürünlere The LifeCo Shop’ta ulaşabilirsiniz. Ürünlerin her türlü özellikleri ve fiyatlarını da bulabileceğiniz siteden sipariş verebilir, hatta daha ayrıntılı bilgi için The LifeCo uzmanlarını arayabilirsiniz. The LifeCo uzmanları evinize kadar gelerek ürün ve hizmetler hakkında size ayrıntılı bilgi verebilirler.

The LifeCo ürünleri kişinin sindirim, boşaltım ve bağışıklık sistemini korumaya yönelik olarak hazırlanmış, vücuttan toksinleri uzak tutma ya da var olan toksinlerden vücudu arındırma amacıyla tasarlanmış sağlıklı ve kaliteli yaşam ürünleridir. Yeni bir yaşam reçetesi sunan The LifeCo, günlük hayatınızı değiştirmeden ufak dokunuşlarla, size ve çevrenize sağlıklı ve kaliteli yaşamın kaynaklarını, hizmetlerini ve bilgilerini sunacak, sizin yaşam ortağınız olacak.

Bağlantı için: www.thelifeco.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT