Mükemmel Bir Yılbaşı Hediyesi İçin Tercihiniz Apple, Adresiniz Bilkom Olsun

Alışveriş Alışveriş Mükemmel Bir Yılbaşı Hediyesi İçin Tercihiniz Apple, Adresiniz Bilkom Olsun

Tarihler: 17 Aralık 2010 Cuma ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Firma: Bilkom

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2010 ~ Ara 31, 2010

Apple’ın dünyada teknoloji devrimine imza atan en yeni ürünleri Apple Premium Reseller mağazaları, zincir teknomarketler ve internet üzerinden Bilkom Store’da… Yeni MacBook Air ve iPod’lar Bilkom güvencesi ve kalitesi ile Yılbaşı’nda sevdiklerinize verebileceğiniz en özel hediye alternatifleri arasında yer alıyor.

Apple’in Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Bilkom, mükemmel bir yılbaşı hediyesi için Apple’ın en yeni ürünleri MacBook Air ve iPod’ları müşterilerinin beğenisine sunuyor. Bilkom güvencesi ve kalitesi ile sevdiklerinize yılbaşında Apple hediye edin, bu eşsiz deneyimi onlara da yaşatın.

Yeni MacBook Air Dizüstü Bilgisayar Dünyasında Yeni Bir Çağ Başlattı
Apple’ın bugüne kadar yaptığı en hafif ve en rahat taşınabilir dizüstü bilgisayar olan MacBook Air, yedi saate kadar pil ömrü ve 30 güne kadar bekleme süresi ile eski modeline oranla çok daha ince, sessiz ve hızlı…

Apple, yeni MacBook Air ile dizüstü bilgisayar dünyasında yeni keşiflere imza atıyor. Bilkom tarafından Aralık ayında satışa çıkartılan yeni MacBook Air, yenilenen tasarımı, incelik, hafiflik, sessizlik, güvenlik ve hız konusunda getirdiği yenilikleri ile gününüzün her anında yanınızdan ayıramayacağınız ve vazgeçemeyeceğiniz bir parçanız olacak.

11.6 inç ve 13.3 inç olmak üzere iki farklı modele sahip yeni MacBook Air, eski modeline göre zarif alüminyum yekpare kasası ile daha keskin ve oturmuş hatlara sahip. Yaşam tarzınızın ve moda trendlerinin olmazsa olmazlarında biri haline gelecek olan yeni MacBook Air’lerin en ince noktası 2.79 milimetre, en kalın noktası 17,27 milimetre iken 11 inç’lik modeli 1 kg ve 13 inç’lik modeli ise 1,3 kg ağırlığında.

MacBook Air 11” Core 2 Duo 1.4 GHz/2GB/64 GB flash/GeForce 320M modeli 1.389$+KDV, MacBook Air 11” Core 2 Duo 1.4GHz/2GB/128GB flash/GeForce 320M modeli 1.649$+KDV, MacBook Air 13” Core 2 Duo 1.86 GHz/2GB//128GB flash/GeForce 320M modeli 1.799$+KDV, MacBook Air 13" Core 2 Duo 1.86GHz/2GB/256GB flash/GeForce 320M modeli ise 2.199$+KDV’den Bilkom tarafından Türkiye’de satılıyor.

Cıvıl Cıvıl iPod’lar
Şık tasarımları, birbirinden canlı renk alternatifleri ve yenilikçi teknolojisi ile her zevke hitap eden yeni iPod’lar “Yılbaşı” için sevdikleriniz ile paylaşabileceğiniz eşsiz bir hediye alternatifi…

Dünyanın en küçük dokunmatik cihazı olan yeni iPod nano’ların 8GB ve 16 GB’lık iki modeli bulunuyor. 8 GB’lık nano’lara 2000 şarkı ve 8 saat video, 16 GB’lık nano’lara 4000 şarkı ve 16 saat video yüklenebiliyor. Tek bir pil şarjıyla 24 saate kadar müzik çalma özelliğine sahip iPod nano’da, Genius Karmaları, çalma listeleri oluşturabiliyorsunuz. Canlı duraklatma özelliği ile de radyo yayınında istediğiniz zaman müziği durdurup kayda alabilirsiniz.

Yeni iPod shuffle, hem tıklanabilir “zil” düğmelerine hem de müzik parçalarına ve çalma listelerine iPod shuffle’a bakmadan bile kolayca erişilebilinen VoiceOver teknolojisine sahip olarak yeniden tasarlandı. Yeni giyilebilir iPod shuffle’ın kendinden klipsli ve tamamen alüminyumdan yapılmış gümüş, mavi, yeşil, turuncu ve pembe olmak üzere beş harika renk kasası bulunuyor. Neredeyse yüzde 50’ye varan bir oranda artırılan pil ömrüyle yeni iPod shuffle, tek bir pil şarjıyla 15 saatten fazla müzik çalabiliyor. Sadece 2,9 cm uzunluğunda 12.5 gr ağırlığındaki yeni iPod shuffle, 500 şarkılık kapasiteye sahip.

Canlı renk seçenekleri, Voice Over, kolay kumanda ve yerleşik klips gibi birçok özelliği ile hem teknoloji hem de moda dünyasında yeni bir trend başlan iPod nano ve shuffle’lar, 64$+KDV’den başlayan fiyatlar ile tüm APR ve zincir mağazalarında ve Bilkom Online Store’da.

Oyun Konsolu ve Cep Bilgisayarı Yeni iPod Touch’da Birleşiyor
Dokunmatik ekranı ve iPhone teknolojisini aratmayacak özellikleri ile iPod Touch cep bilgisayarı ve oyun konsolunu tek bir aygıtta birleştiriyor. iPod Touch üzerinde bulunan Face Time kamerası ile iPhone 4’ler ile kablosuz internet üzerinden ücretsiz görüntülü konuşma yapılabiliyor. Ayrıca iPod touch ön ve arka kısmında yer alan kameralar ile HD kalitesinde video kaydı yapılabiliyor. 3.5” büyüklüğünde ve yüksek kaliteye sahip dokunmatik ekranı ile iPod Touch, Wi-Fi, Bluetouth özelliklerine sahip. Yeni iPod Touch ile internet üzerinden e-postalarınızı kontrol edebilir, onbinlerce oyun ve uygulamayı Apple Store’dan indirebilirsiniz. Ayrıca iPod Touch’lar da Nike+iPod desteği de bulunuyor. Sadece 101 gr ağırlığındaki yeni iPod Touch 40 saate kadar ses ve 7 saate kadar video pil ömrüne sahip.

iPod Touch’ların 8GB, 32GB ve 64GB kapasiteye sahip modelleri bulunuyor. 8GB’lık iPod Touch’lar 319$+KDV, 32GB’lık iPod Touch’lar 409$+KDV ve 64GB’lık iPod Touch’lar 539$+KDV’li fiyatlardan satılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT