Mutfaklarınızda Vanucci Gesso Işıltısı

Alışveriş Alışveriş Mutfaklarınızda Vanucci Gesso Işıltısı

Tarihler: 01 Eylül 2008 Pazartesi ~ 08 Eylül 2008 Pazartesi

Firma: Vanucci

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 1, 2008 ~ Eyl 8, 2008

Doğal abanoz kaplama üzerine kusursuz parlaklıkta cilası ile mutfağınızın yeni ışıltısı: VANUCCI GESSO

Vanucci koleksiyonuna ait tüm ürünler ihtiyaçlarımızı karşılarken hikayeleri ve görsel güçleri ile ruhumuza da hitap ediyor ve dekorasyon işini keyfe dönüştürüyor. Gesso serisi ise, doğal ağaç kaplamalardan aldığı ilham ve modern hayata hizmet eden fonksiyonel tasarımının mükemmel uyumuyla mutfak kavramına farklı bir bakış açısı getiriyor. Abanoz dışında Pelesenk, Dumanlı Çınar, Dumanlı Karaçam, Satine Ceviz ve Tik gibi değerli ahşap kaplama seçenekleri olan Vanucci Gesso, mutfakları gerçek anlamda yaşama alanlarına çeviren detaylara sahip. Oturma ve çalışma alanına açık olarak tasarlanan Gesso mutfaklar siyah camla kombine ediliyor.
Modelin boy kiler dolabı geniş depolama olanağı ve kullanım kolaylığı sağlarken mutfaktaki kör noktaları değerlendiren köşe dolabı ve geniş hacimli çekmeceleri tencereler ve diğer hacimli malzemeler için ideal bir depolama imkanı sunuyor.

Vanucci Hakkında:
1995 yılında kurulan ahşap dekorasyon ürünleri sektörünün deneyimli firması Prodek, 2005 senesi itibari ile kapasite hacmini genişleterek Vanucci markalı mutfak ve banyo mobilyaları üretimine ağırlık vermiştir. Prodek aynı zamanda, Türkiye gayrimenkul sektörünün konut pazarı alanındaki lider kuruluşlarından biri olan Sinpaş Grubunun da iştiraki konumundadır. 2008 senesini üretim ve marka yatırım yılı olarak kabul eden Prodek, yenilikleri ve atılımları ile alanında öncü firmalar arasında yer almayı başarmıştır. 1.Ulusal Mobilya Tasarım Mobilyaları yarışmasında , “Ev Mobilyaları Tasarımı” ve “Mutfak ve Banyo Mobilyaları Tasarımı” alanında birincilik ödülüne hak kazanan firmanın başarılı iç mimarı Serkan Şimşir’de elde ettiği başarıyla, Prodek’in bu alandaki iddiasını ortaya koyar niteliktedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT