Nec Computers, Taşınabilir İnce İstemci QUOVIO TCM380`i Tanıttı

Alışveriş Alışveriş Nec Computers, Taşınabilir İnce İstemci QUOVIO TCM380`i Tanıttı

Tarihler: 29 Aralık 2008 Pazartesi ~ 31 Aralık 2008 Çarşamba

Firma: Nec Computers

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 29, 2008 ~ Ara 31, 2008
NEC COMPUTERS, Taşınabilir İnce İstemci QUOVİO TCM380’İ TANITTI

Yeni thin client, taşınabilirlik, güvenlik ve kolay kullanımları arasında mükemmel bir denge sunuyor.Bir NEC Corp. kuruluşu olan NEC Computers sanal bilgisayar ve thin client pazarındaki konumunu güçlendirmenin yanı sıra, yeni taşınabilir ince istemci (mobil thin client) ürünü QUOVIO TCM380’i tanıttı.

Windows XP ve VPNI istemciyi içinde barındıran QUOVIO TCM380 merkezi (Citrix ICA, Microsoft RDP) veya sanal (VDI) ortamda çalışıyor. Ayrıca kullanımı oldukça kolay olan NEC Client Manager Administration (İstemci Yönetimi) aracılığıyla uzaktan kullanımı da sağlıyor. 802.11b/g/n wireless network ve 3G/GPRS (opsiyonel) uyumluluğunun yanı sıra 8 saatin üzerindeki pil ömrü özelliği sayesinde sınırsız hareket kabiliyeti sunuyor. Geleneksel PC’lere göre enerji verimliliği yüzde 25 oranında daha yüksek olması nedeniyle QUOVIO taşınabilir thin client, aynı zamanda ekonomik bir ürün olarak ön plana çıkıyor.

QUOVIO TCM380, Tracor Europe tarafından piyasaya sürülen masaüstü ince istemci (desktop thin client QUOVIO D180 ve D380) ve taşınabilir (TCM270) yelpazesini de tamamlayıcı nitelikte.
Nec Computers’in taşınabilir ince istemcileri, hasta takibinin yanı sıra, tıbbi kayıtların mobil olarak konsulte edilmesine büyük kolaylık sağlaması nedeniyle hastane sektörünün, mobil sınıf oluşturmak isteyen öğretmenlere fayda sağlaması da eğitim sektörünün en büyük yardımcısı olmaya adaylar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT