Nike+Ipod ile 1.600.000 Kilometreden Fazla Yol Kat Edildi

Alışveriş Alışveriş Nike+Ipod ile 1.600.000 Kilometreden Fazla Yol Kat Edildi

Tarihler: 16 Ekim 2006 Pazartesi ~ 17 Ekim 2006 Salı

Firma: Nike+Ipod

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2006 ~ Eki 17, 2006
NIKE+IPOD İLE 1.600.000 KİLOMETREDEN FAZLA YOL KAT EDİLDİ

Nike ve Apple işbirliğiyle üretilen ve koşu deneyimini baştan aşağı değiştiren Nike+iPod’un piyasaya sürüldüğü günden bu yana çok kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen, Nike+ koşucuları, bu süre zarfında Nike+iPod ile 1.600.000 km’yi aşkın yol (dünyanın çevresinde 40’dan fazla tur atmakla eş değer) kat ettiler.

Yaklaşık 8 bin kişinin www.nikeplus.com internet adresine kaydettiği koşu bilgilerine göre, New York’ta yaklaşık 13, Boston’da 4, Boulder’da 8.5, Miami’de 3.5, Nashville’de 10, Phoenix’te 6.5, Seattle’da 5, Peoria’da 3.5 km uzunluğunda koşular gerçekleştirildi. 10 kilometrelik koşu için 27 dakika 43 saniye, 5 kilometre için 13 dakika 47 saniye şu ana kadar kaydedilen en iyi dereceler arasında yer alıyor. Toplamda en uzun mesafe ise yaklaşık 960 kilometre.

Nikeplus.com dünyanın en büyük online koşu topluluğu olma yolunda hızlı bir şekilde ilerliyor. Nike+ yeni bir koşu deneyimi, yeni bir idman şekli, diğer koşucularla iletişim kurulmasını sağlayan yeni bir sistem. Aynı zamanda sporu ve müziği daha önce hiç denenmemiş bir şekilde bir araya getiren yeni bir yöntem.

Nike ve Apple tarafından Mayıs ayında New York’ta düzenlenen bir basın toplantısında tanıtılan Nike+iPod Sport Kit, kişisel koşu ve idman deneyimini son noktaya taşıyarak, Nike+ uyumlu ayakkabının iPod® nanoya bağlanmasını sağlayan kablosuz bir sistem. Zaman, mesafe, yakılan kalori ve hız bilgileri nano tarafından kaydediliyor ve iTunes aracılığıyla, koşucuların kendi gelişimlerini takip edebilecekleri ve diğer koşuculara meydan okuyabilecekleri kişisel bir hizmet sitesi olan www.nikeplus.com adresine kolaylıkla yüklenebiliyor.

Nike, Nike+ ürün seçeneklerini genişletmeye, nikeplus.com internet adresinin işlevselliğini arttırmaya ve iTunes Store içerisindeki Nike Sport Music bölümünde orijinal spor müzikleri yapmaya devam ediyor. Nike+ Ocak ayında Türkiye’de piyasaya sürülecek.

Nike yakında piyasaya sürülecek olan yeni modellerin haricinde, Nike+ uyumlu 12 farklı ayakkabı seçeneği sunuyor. Nikeplus.com adresine eklenecek yenilikler arasında, koşucuların en sevdikleri koşu parkurlarını siteye girmelerini ve bu parkurları diğer koşucularla da paylaşmalarını sağlayacak olan parkur bulma özelliği de bulunuyor. Nike+ orijinal egzersiz müzikleri de son derece beğeni topluyor. The Crystal Method grubunun seslendirdiği, Nike+’ın piyasaya sürülmesiyle tanınmaya başlanan “Drive: Nike+ Original Run” adlı şarkı kısa bir sürede iTunes Store’da elektronik ortamda en çok indirilen şarkılardan biri oldu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT