Ödüle Doymayan Mitsubishi I-Miev Şimdiden 900 Adet Sipariş Aldı

Alışveriş Alışveriş Ödüle Doymayan Mitsubishi I-Miev Şimdiden 900 Adet Sipariş Aldı

Tarihler: 11 Kasım 2009 Çarşamba ~ 11 Aralık 2009 Cuma

Firma: Mitsubishi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 11, 2009 ~ Ara 11, 2009
Mitsubishi`nin elektrikli otomobili i-miev Japonya yollarından sonra Avrupa yollarına hazırlanıyor. Kısa sürede ödül sayısını artıran araç için ön siparişler alınmaya başlandı

Mitsubishi`nin elektrikli modellerinin menzilini genişleten modeli i-miev, Tokyo Motor Show’da Yılın Japon Otomobilleri arasında ‘En Gelişmiş Teknoloji’ ödülünü alırken Grenfleet (Yeşil Filo) Ödülleri’nde de ‘2009 Yılı’nın Elektrikli Aracı’ seçildi.

Temmuz 2009`dan beri Japonya`da satışta bulunan araç bugüne kadar 1.400 adet sattı. 2010 yılının Ekim ayında Avrupa için soldan direksiyonlu olarak üretilmeye başlanacak olan i-miev için Mitsubishi Motors şimdiden 900 adet sipariş aldı.

Geleceğin otomobillerine ışık tutacak tasarım ve özellikleri üzerinde barındıran Mitsubishi i-miev, elektrikli araçlar kategorisinde çizgisi, kaliteli işçiliği, modern iç mekanı ve kullanıcısına sunduğu rahatlığıyla rakiplerinden kolayca ayrılıyor.

Mitsubishi i-Miev’in bir diğer versiyonu olan Mitsubishi i-Miev Cargo’da geçtiğimiz günlerde Tokyo Motor Show`da dünya prömiyerini yapmıştı. Taşımacılık alanında birçok ihtiyacı karşılayacak olan elektrikli i-Miev Cargo’nun arka zeminin düzlüğü, geniş kabin hacmi ve kabin yüksekliği ile zor işlerin kolaylaştırmasının yanı sıra tasarruflu ve çevreci kimliğiyle de taşımacılık alanında tercih sebebi olması bekleniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT