Okula Koşar Adımlarla Dönmek İsteyenlerin Tercihi: Onitsuka Tiger Mexico`66

Alışveriş Alışveriş Okula Koşar Adımlarla Dönmek İsteyenlerin Tercihi: Onitsuka Tiger Mexico`66

Tarihler: 23 Eylül 2011 Cuma ~ 23 Ekim 2011 Pazar

Firma: Onitsuka Tiger Mexico`66

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 23, 2011 ~ Eki 23, 2011

Zillerin çaldığı, okul formalarının yenilendiği, bisikletlerin yerini kitapların aldığı bir okul dönemi daha geldi! Okul döneminde her öğrenci, hem rahat etmek hem de formalarına renk katmak istiyor. Bunun için stil sahibi öğrencilerin tercihi yine Onitsuka Tiger Mexico’66 oluyor…

Dünya gençliğini yıllardır peşinden sürükleyen, birçok moda ikonu ismin kıyafetlerini tamamlayan Onitsuka Tiger Mexico’66’lar yeni okul sezonunda da gençlerin kıyafetlerini tamamladıkları, okul formalarına tarz kazandırdıkları bir numaralı alternatif oluyor. Onitsuka Tiger Mexico 66’lar birbirinden farklı renk alternatifleri ile okulun her gününde öğrencilerin kıyafetlerine yeni bir soluk kazandırmalarını ve rahat etmelerini sağlıyor.

Rahatıma düşkünüm ve okul kıyafetimle de tarzımı yansıtırım diyen erkek öğrenciler daha çok siyah renkteki Mexico 66’ları tercih ederken, kızlar ise beyaz üzerine kırmızıdan, kahverengiye kadar farklı alternatiflerdeki klasik Onitsuka Tiger çizgilerine sahip modellerden formalarına uygun olanları seçiyorlar. Özellikle tarzı, ince tabanı ve çok hafif tasarımı sayesinde yıllara meydan okuyan Mexico 66 modeli ile öğrenciler, tüm günü geçirdikleri ayakkabılarının içinde rahat ediyorlar.

Onitsuka Tiger Mexico’66 ile siz de yeni okul döneminde rahatlığın keyfini yaşayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT