Orkid’le Özel Günler Artık Daha Güzel…”

Alışveriş Alışveriş Orkid’le Özel Günler Artık Daha Güzel…”

Tarihler: 22 Ekim 2007 Pazartesi ~ 24 Ekim 2007 Çarşamba

Firma: Orkid

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 22, 2007 ~ Eki 24, 2007
“Orkid’le Özel Günler Artık Daha Güzel…”
Özel günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz?

Bu sorunun cevabını, hazırladığı kişilik testi ile Türk kadınlarının özel günlerindeki profilini çıkaran Orkid veriyor. Yıllardır kadınları daha iyi tanımaya ve onların hayatlarını kolaylaştırmaya çalışan Orkid, yeni kampanyası ‘Özel Günler Artık Daha Güzel’ ile kadınların özel günlerinde kendilerini daha iyi hissetmeleri için önerilerde bulunuyor.

Kampanya, “Özel Günler Kişilik Testi” ile hayata geçiyor. Bu testle kadınlar, özel günlerinde nasıl bir ruh haline büründüklerini öğrenecek; Bengi Semerci, Dilara Koçak, Gamze Saraçoğlu ve Mert Güler’den oluşan Orkid Özel Günler Danışman ekibinden özel günlerindeki ruh hallerine göre tavsiyeler alacak.

Özel günlerinizi kim olarak geçiriyorsunuz? “Tırnaklarını çıkaran bir kedi mi?”, “Hassas ve narin bir çiçek mi?”, “Unutkan bir balık” veya “gerçek bir kurabiye canavarı mı ?” Testinizin sonucunu hemen öğrenin. Uzmanların, profilinize özel beslenme, ilişkiler ve moda tüyolarını 10 Ekim’den itibaren www.orkid.com.tr’den alabilirsiniz.

Özel günlerinizde birileri sizin için daha fazlasını yapsa güzel olmaz mıydı? Yaklaşık 30 yıldır kadınların hayatını kolaylaştırmak için her zaman onları daha iyi anlamaya çalışan ve ihtiyaçlarına yönelik ürünler geliştiren Orkid, şimdi kadınların özel günlerinde kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlayacak yeni bir kampanyaya başlıyor: “Özel Günler Artık Daha Güzel…”

Kadınlar özel günlerinde daha hassas, unutkan, sinirli veya iştahlı olabiliyor. Kendilerini yorgun, mutsuz, huzursuz, hatta bakımsız hissedebiliyor. Orkid, yeni projesindeki “Özel Günler Kişilik Testi” ile onların özel günlerindeki profillerini ortaya çıkarıyor. Böylece kadınların kendilerini daha iyi anlamalarına iyardımcı olmayı hedefliyor. Kadınlar, bu testi yaparak özel günlerinde nasıl bir ruh haline büründüklerini öğrenecek. Özel Günler Kişilik Testi’ne satış noktalarındaki aktivite standlarından ve www.orkid.com.tr sitesinden ulaşılabilecek. Satış noktalarındaki teste katılanlara, profilinin karakteristik özellikleri ve hayatlarını kolaylaştırmak için genel önerileri içeren profil kartları verilecek.

Özel günlerinde farklı duygular içinde olan kadınlar, kendilerini daha iyi hissetmenin ipuçlarını da Orkid Danışmanları’ndan alacak. Danışman ekibin özel günlerdeki ruh hallerine göre ayrıştırılmış önerileri 10 Ekim tarihinden itibaren www.orkid.com.tr sitesinde yer alacak. Beslenme Uzmanı ve Diyetisyen Dilara Koçak, özel günlerde sağlıklı ve dengeli beslenmenin püf noktalarını anlatacak. Psikiyatr Prof. Dr. Bengi Semerci ise, sinirlerin gergin olduğu günlerde bile ilişkilerde sorun yaşamamak için neler yapılması gerektiğini açıklayacak. İnsanlara kendilerini her zaman iyi ve zinde hissetmelerini sağlayacak yöntemleri öğreten Mert Güler, kadınlara özel günlerinde yaşam kalitelerini yüksek tutmanın yollarını aktaracak. Moda Tasarımcısı Gamze Saraçoğlu ise kadınların kendilerine yakışacak ve kendilerini daha güzel hissetmelerini sağlayacak moda önerilerinde bulunacak.

Sizin karakteriniz hangisi? Tırnaklarını çıkaran bir kedi, hassas ve narin bir çiçek, unutkan bir balık veya gerçek bir kurabiye canavarı... Test kadınların özel günlerinde nasıl bir ruh hali içinde olduklarını, nelerden hoşlanıp, nelerden hoşlanmadıklarını, nelerin onları mutlu ettiğini gözler önüne seriyor. Kadınlar özel günlerinde sergiledikleri davranışlara göre dört başlıkta toplanıyor. Test sonuçları, kadınların nasıl bir ruh haline girdiğini yani; “tırnaklarını çıkaran bir kedi”, “hassas ve narin bir çiçek”, “unutkan bir balık” veya gerçek bir kurabiye canavarı” mı olduğunu belirliyor. Siz de testi yapın ve ihtiyacınız olan tüyoları Orkid Özel Günler Danışmanları’ndan alın.

Orkid, kadınların kendilerini özel günlerinde de iyi ve güzel hissetmeleri için onların yanında …

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT