Otomobil Dergiciliğinde 1 Numaralı Otorite `Auto Motor & Sport` Türkiye`de!

Alışveriş Alışveriş Otomobil Dergiciliğinde 1 Numaralı Otorite `Auto Motor & Sport` Türkiye`de!

Tarihler: 28 Ağustos 2006 Pazartesi ~ 31 Ağustos 2006 Perşembe

Firma: Auto Motor & Sport

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 28, 2006 ~ Ağu 31, 2006
MERKEZ MOTOR PRESSE (MMP)’NİN İLK FAALİYETİ; OTOMOBİL DERGİCİLİĞİNDE 1 NUMARALI OTORİTE “auto motor & sport” TÜRKİYE’DE!

Türkiye`de dergicilik sektörünün Aktüel, Cosmopolitan, Forbes, Sinema, Home Art gibi en prestijli dergilerini çıkartan Merkez Yayın Holding ile Avrupa’nın özel ilgi dergileri alanında en büyük yayın kuruluşlarından biri olan Motor Presse Stuttgart `in kurduğu Joint Venture Merkez Motor Presse Limited Şirketi Türkiye`de faaliyetlerine başlıyor. Motor Presse Stuttgart dünyanın çeşitli ülkelerinde otomobil, motosiklet, telekomünikasyon, elektronik araçlar, lifestyle, spor ve hobi gibi alanlarda 150’den fazla dergi çıkarırken, özellikle otomobil dergiciliğinde lider konumunda. Merkez Motor Presse`nin (MMP) gerçekleştireceği ilk ortak yayın faaliyeti, aylık otomobil dergisi “auto motor & sport” 25 Ağustos günü Türkiye’deki otomobil tutkunlarıyla buluşuyor. MMP “auto motor & sport`un” yanı sıra bugüne kadar Merkez Dergi bünyesinde yayınlanmakta olan Otohaber ve Geo dergilerini de çatsı altında topluyor. Türk-Alman yayın ortaklığının genel müdürlüğünü üstlenen Levent Tayla’ya göre “ MMP’nin hedefi en kısa sürede Türk dergiciliğinde söz sahibi olabilecek, uluslararası standartlarda nitelikli projelere imza atan bir yayın kuruluşu haline gelebilmek. “

“auto motor& sport” OTOMOBİL DERGİCİLİĞİNDE 1 NUMARALI OTORİTE
Üç kıtada tam 21 ülkede başarıyla yayınlanmakta olan “auto motor&sport” ve Motor Presse’nin diğer önde gelen otomobil dergileri objektif ve kapsamlı testleri, zengin içeriği, üst düzey habercilik kalitesi, yalın dili, kolay anlaşılır yazıları ve dünya standartlarında görsel içeriği sayesinde şimdi de Türk okurlarına benzersiz bir okuma zevki sunmayı hedefliyor. Böylece 22. Ülke olarak Türkiye de auto motor & sport ailesine katılmış oluyor.

Yayın Direktörlüğünü Ahmet Çelik ve Yayın Yönetmenliğini Halit Bolkan’ın üstlendiği “auto motor & sport” deneyimli otomobil gazetecilerinden ve otomotiv sektöründe uzun yıllar çalışmış uzmanlardan oluşan kadrosuyla, otomobilleri en küçük ayrıntısına kadar inceliyor, verileri analiz ediyor ve profesyonel bir anlayışla okuyucuya sunuyor. Dergide ayrıca Merkez Medya Grubunun otomotiv bölümü yöneticisi Ufuk Sandık ve Sabah gazetesinin ünlü kalemlerinden Hıncal Uluç da yazılarıyla yer alacak.

“auto motor & sport” tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de otomobil ve ürün testleri konusunda referans dergi olacak. auto motor & sport, testlerde dünyanın en gelişmiş ölçüm aygıtlarını ve test yöntemlerini kullanarak özellikle fren testlerinde kendine özgü normlarıyla bütün dünyada saygı duyulan bir standart geliştirmiştir. Otomobillerin dinamik özelliklerinin testleri otomobil endüstrisi tarafından da kabul gören VDA ve ISO normlarına uygun gerçekleştirir. Karşılaştırmalardaki kapsamlı puan sistemi şüpheye yer bırakmayan sonuçlar sağlayarak otomobil tutkunlarına ve otomobil almak isteyenlere yön gösterir.

En yeni otomobillerin analizleri, üreticilerin planları, otomobil tasarımında en son trendler ve birinci elden bilgilerle otomobil sporları dünyası bundan sonra her ay “auto motor & sport”`ta.

1 NUMARALI OTORİTE!
Sürüş izlenimleri, norm yaratan testleri, uzman kadrosu ve otomotiv dünyasını yönlendiren başlıklarıyla uluslararası üne sahip olan auto motor & sport ailesine 25 Ağustos’tan itibaren Türkiye de katılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT