Outdoor’dan İlham Alanlar Bu Sezon da Columbia’da Buluşuyor…

Alışveriş Alışveriş Outdoor’dan İlham Alanlar Bu Sezon da Columbia’da Buluşuyor…

Tarihler: 11 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 14 Mayıs 2009 Perşembe

Firma: Columbia

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 11, 2009 ~ May 14, 2009
Outdoor’dan İlham Alanlar Bu Sezon da Columbia’da Buluşuyor…
Dünyanın bir numaralı outdoor giyim markası Columbia, İlkbaharın enerjisini performans ve teknoloji ile birleştirdiği yeni sezon koleksiyonunu sunuyor.

Outdoor kıyafet ve ayakkabılarının lider markası Columbia, Performance, Versatile ve Lifestyle koleksiyonları ile yeni sezonu açıyor. Columbia bu sezon, fonksiyonel kumaşların ve kesimlerinin yanı sıra, farklı renk seçenekleri ile enerjik bir koleksiyon hazırladı.
Columbia yeni sezonda, ister outdoor aktivitelerinde isterseniz şehir yaşamında kolaylıkla kullanabileceğiniz özel bir koleksiyon sunuyor. Columbia’nın yeni sezon koleksiyonunda yer alan ürünler sahip oldukları, güneşin zararlı ışınlarından koruyan OMNI-SHADE; su geçirmeyen/nefes alan OMNI-TECH; hafif ve darbe emici taban özelliği öne çıkan TECHLITE teknolojileri ile outdoor keyfini herkesin yaşamasını sağlıyor.

Performance Koleksiyonu : Outdoor Tutkunları İçin…
Outdoor tutkunları için hazırlanan Performance serisinde yüksek kaliteli kumaşlar kullanılırken, hem ayakkabı hem de giyim ürünlerindeki teknolojik özellikler öne çıkıyor. Seride yer alan “Fishing” koleksiyonu yeni yorumlar, temaya uygun baskılar ve rengarenk şortlarla balık tutma keyfini renklendiriyor. Bu keyfi bayanların da yaşaması için Columbia bu sene ilk kez bayan fishing ürünlerini sunuyor.
Columbia’nın geliştirdiği, en yüksek seviyede teknolojik özelliklere sahip “Titanium” ürünleri de Performance koleksiyonunda outdoor tutkunlarına sunuluyor.

Versatile Koleksiyonu : Patika Şehir ile Tanışınca…
“Patika şehir ile tanışınca…” sloganı ile yola çıkan Versatile serisi, şehir yaşamınızı outdoor’a adapte edebileceğiniz ürünler içeriyor. Çok yönlü kullanılabilen ürünleri içeren bu koleksiyon, fonksiyonelliği ve dayanıklılığı ile geniş bir kullanım alanı sunuyor.

Lifestyle Koleksiyonu: Outdoor’dan İlham Alanlar İçin…
Outdoor’dan ilham alanlar için hazırlanan Lifestyle koleksiyonu ise; sezon trendlerine yer veren ürünler ile outdoor giyim tarzını günlük yaşama taşıyor. Hafta sonunu rahat ve konforlu geçirmek isteyenler için tasarlanan koleksiyonda gömlek ve t-shirtlerden aksesuarlara, pantolon ve şortlardan ayakkabılara kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuluyor.

Kendinizi ve Çocuklarınızı Güneşin Zararlı Işınlarından Koruyun…
UPF –Ultraviyolet Koruma Faktörü özelliğine sahip giysileriyle sezonda fark yaratacak olan Columbia, Omni-Shade teknolojisi ile kullanıcılarını güneşin zararlı ışınlarından korurken aynı zamanda onlara rahatlık ve konfor sunuyor. Omni-Shade teknolojisine sahip Columbia ürünleri, 15-50 arasında değişen UPF seviyesi sunarak UVA ve UVB ışınlarına karşı gün boyu kesintisiz koruma sağlıyor. Columbia bu yıl ilk defa Omni-Shade teknolojisini tüm koleksiyonlarına yayıyor, teknoloji ve modayı bir araya getiren ürünlerle macera severlere “ Stil sahibi koruma” sunuyor.
Columbia’nın yeni sezon koleksiyonu ürünleri ve teknolojileri hakkında daha fazla bilgi için Türkçe websitesi www.columbia.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT