Özel Anları Ufo`nun Turuncu Işığıyla Unutulmaz Kılın

Alışveriş Alışveriş Özel Anları Ufo`nun Turuncu Işığıyla Unutulmaz Kılın

Tarihler: 09 Şubat 2009 Pazartesi ~ 15 Şubat 2009 Pazar

Firma: Ufo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2009 ~ Şub 15, 2009
ÖZEL ANLARI UFO’NUN TURUNCU IŞIĞIYLA UNUTULMAZ KILIN
Sevgililer Günü, özel hissedeceğiniz ve hissettireceğiniz günlerden aşka en yakın olanı… Sevdiklerinizden alacağınız bir çiçek, içten bir öpücük ya da ufak bir hediye sizi dünyanın en mutlu insanı yapmaya yeter. Sevgi sıcaktır diyen, tıpkı bir dostunuz gibi sizi sevgiyle ısıtan UFO, özel günleri unutulmaz kılıyor. Bu yıl, sevdiklerinize işe yarayacak bir hediye vermenin tam zamanı. Sevgilliler Günü’nde, turuncu ışığıyla tüm sevenleri ısıtmanın mutluluğunu yaşayan UFO’lardan sevdiğiniz herkese hediye edebilirsiniz. Kış soğuklarının bastırdığı son günlerde, sürekli zam gelen doğalgaz faturalarından canı yanan çiftlere UFO’dan daha uygun bir hediye düşünülemez.

Sevdikleriniz UFO ile sağlıklı ve ekonomik ısınacak
Sevdiklerinize UFO hediye ederek, onların eknomik ve sağlıklı ısınmasını sağlayacaksınız. UFO şıklığı ile tüm mekanlar sıcacık olacak, çok kısa sürede verimli ısınmanın ve ısıtmanın konforunu keşfedeceksiniz. Tüm sevdikleriniz sizin sayenizde yeni bir yılı tasarruf ederek geçirecek. Harcadıkları elektriğin çok büyük bir kısmını ısıya çeviren UFO larla kış günlerinde üşümeye son vereceksiniz. Çok kısa bir sürede açık kapalı tüm mekanları sıcacık yapan UFO larla soğuk kış akşamları keyfe dönüşecek. Enerji tüketimini en aza indirerek yeni yılda hem sevdiklerinizin hem de ülke ekomoisine katkıda bulunmak sizin elinizde.

UFO’dan romantik öneriler…
Hediyenin kullanışlı ve verimli olanı makbuldur anlayışıyla yola çıkan UFO infrared ısıtıcılar, aynı zamanda çok da romantik. Mum ışıklarını tarihe gömmenin vakti gelmedi mi?! Karanlık bir ortamda sofranızı aydınlatan ve içinizi sıcacık yapan UFO ile farklı bir atmosferin keyfine varacksınız. En iyisi siz de kendinize bir iyilik yapın, aşkın doruğa ulaştığı Sevgililer Günü’nde UFO’dan bir tane de siz alın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT