Pamela `Cehennet`

Alışveriş Alışveriş Pamela `Cehennet`

Tarihler: 22 Mayıs 2006 Pazartesi ~ 25 Mayıs 2006 Perşembe

Firma: Seyhan Müzik

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 22, 2006 ~ May 25, 2006
Cehennet’! Pamela’nın dünya hayatına dair hissettiklerini anlatan bu sözcük, aynı zamanda üçüncü albümünün de adı.
Eğer Dinlersen ve Şehir Rehberi’nden sonra gittikçe artan dinleyici kitlesine ve Pamela ile yeni tanışacak olanlara da, bir ‘uzun yol albümü’ tadı verecek olan ‘Cehennet’ geceli gündüzlü geçen yedi aylık bir çalışmanın ürünü. Sanatçı, bu albümdeki şarkıların büyük çoğunluğunu,albümün prodüktörü Artun Ertürk ile beraber, İstanbul’un karmaşasından uzak, birkaç aylığına kiraladıkları bir evde, Ankara’da yazdı. Yapımcılığını İmaj Müzik’in ve Türkiye dağıtımını Seyhan Müzik’in yaptığı ’Cehennet’ iyimserlik, umut ve canlılık dolu, tipik bir Pamela albümü.

Ünlü Türk sanat müziği üstadı Saadettin Kaynak’ın Muhabbet Bağına Girdim Bu Gece’ adlı eserinin de yeni bir düzenlemesinin yer aldığı albüm, aynı zamanda ‘Kısık Ateşte 15 Dakika’ adlı filmde de kullanılan ‘Kısık Ateşte’ adlı şarkıyı bünyesinde bulunduruyor. Çok sesli vokal düzenlemelerinin ve gitarların bolca yer aldığı ‘Cehennet’, cesur ve kaliteli sounduyla da dikkat çeken yeni bir hit çalışma.

Pamela’nın,dinleyici ile birebir ilişki kuran şarkılarının ve yorumunun yepyeni bir sıcaklık kattığı ‘Cehennet’, Türk müzik endüstrisine de büyük bir hareket getirecek gibi görünüyor.Şimdi odanıza girin, kapınızı kapatın yada arabanıza atlayın, koltuğunuza rahatça yaslanıp, ’Cehennet’i CD çalarınıza yerleştirin. Dünyaya ve yaşama bakışın, hayatın da ta kendisini oluşturduğunu anlatan bu albüm, sizi görece ‘gerçek’ hayattan, bir saate yakın süreliğine kaçırıp, uzaklaştıracak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT