Parıldayan Parfüm Aura By Swaroski, Anneler Günü’ne Özel Fırsatlarla, Sadece Douglas Parfümeri’lerde

Alışveriş Alışveriş Parıldayan Parfüm Aura By Swaroski, Anneler Günü’ne Özel Fırsatlarla, Sadece Douglas Parfümeri’lerde

Tarihler: 05 Mayıs 2011 Perşembe ~ 08 Mayıs 2011 Pazar

Firma: Douglas

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2011 ~ May 8, 2011

Işık simyasının ustası Swarovski, kristalin enerjisini ışıltılı bir parfüme çeviriyor; Aura by Swaroski – Işığın Çağrısı ile yansıtıyor…

Yüzyıldan uzun zamandır kristale inanılmaz şekiller veren Swaroski, ışığın büyüsünü ve zarafetini kristal huzmelere dönüştüren Aura by Swarovski Parfümü ile kadını bizzat ışığın kaynağı yapıyor. Jean-Pierre Bethouart ve Olivier Cresp (Firmenich ) tarafından tasarlanan Aura by Swarovski, Fransız parfüm sanatının kullandığı seçkin içerikler ile modern koku bileşkesini bir araya getiriyor.

Kendini şımartmaktan keyif alan bakımlı kadınların adresi Douglas Parfümeri’lerde bulunan Aura by Swarovski ile amber, benjoin ve beyaz miskin etkileşime girdiği parfümün kalbinde bir enerji prizması yer almaktadır. Saf ve soylu üç koku demeti birbirlerine enerji aktarırken aynı zamanda ışıltılı ve yoğun yansımalara dönüşürler.

Meyvemsi demet, sulu litchi notaları içerir; enerji prizması ile temas ettiğinde çekici bir kadını çağrıştıran yoğun gül titreşimleri verir.

Çiçeksi demet, beyaz sümbül teber notaları içerir; enerji prizması ile temas ettiğinde, haz verici titreşimler ile asil bir kadına dönüşür.

Baharatlı demet, sıcak pembe biber notaları içerir, enerji prizması ile temas ettiğinde sıcak ve odunsu titreşimlere dönüşerek gizemli kadına dönüşür.

Gerçek bir mücevher kutusu gibi açılan Aura by Swarovski’nin en tepesinde ışığı farklı şekillerde ve günün farklı saatlerine göre yansıtabilmek üzere şekillendirilmiş görkemli ve asimetrik bir kristal yerleştirilmiştir.

Aura by Swarovski, ışığın çağrısını tamamlamak üzere ayrıca hafif parfümlü yeni bir vücut serisi sunuyor;

• La Crème Parfumée pour le Corps (150ml) gerçek Swarowski kristal tozu ve parıltılı sedefler "Crystal Shine®" ile zenginleştirilmiştir. Ürün dokusu kıvamlı ve parıltılı beyaz renktedir. Ürün saf bir Swarovski kristali ile süslenmiş özel tasarım mücevher kutusunda sunulmaktadır.

• Le Lait Parfumé pour le Corps (200ml) da gerçek Swarowski kristal tozu ve parıltılı sedefler "Crystal Shine®", ile zenginleştirilmiştir. Cildi hafifçe parfümlerken besler, esnek, ipeksi bir yapı kazandırır.

• Le Gel Parfumé pour la Douche (200 ml) ışıltılı, taze notalarla cildi parfümler.

• Le Déodorant Spray Parfumé pour le Corps (100 ml) seriyi tamamlar parfümü tazeler ve gün boyu korunmasını sağlar.

Aura By Swarovski serisi Clarins Laboratuarlarının tecrübesi ile tasarlanmıştır. Douglas Parfümeri, Anneler Günü’ne özel olarak „1 BÜYÜK BOY PARFÜM“ ya da „1 KÜÇÜK BOY PARFÜM VE 1ADET VÜCUT SERİSİ” alışverişinde çok özel bir çanta hediye etmektedir.

AURA by SWAROVSKI Eau de Parfum
30 ML Vaporisateur Rechargeable EDP: 127 TL
50 ML Vaporisateur Rechargeable EDP: 159 TL
75 ML Vaporisateur Rechargeable EDP: 199 TL
50 ML Flacon Recharge EDP: 117 TL

AURA by SWAROVSKI « Crystallize Your Body »
Crème Parfumée pour le Corps 150 ML: 130 TL
Lait Parfumé pour le Corps 200 ML: 77 TL
Gel Parfumé pour la Douche 200ML: 67 TL
Déodorant Spray Parfumé pour le Corps 100ML: 70 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT