Parkorman`da Havuz Keyfi

Alışveriş Alışveriş Parkorman`da Havuz Keyfi

Tarihler: 15 Ağustos 2005 Pazartesi ~ 30 Ağustos 2005 Salı

Firma: Parkorman

Adres: Büyükdere Cad. Maslak İstanbul Maslak İstanbul

Telefon: 0212 328 20 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 15, 2005 ~ Ağu 30, 2005
İSTANBUL’UN EN BÜYÜK HAVUZU PARKORMAN’DA!
ORMAN İÇİNDE YEŞİLLİKLER ARASINDA VE BİR ÇOK ALTERNATİF EĞLENCENİN SUNULDUĞU PARKORMAN’IN HAVUZU YAZ AYLARINDA İSTANBULLULARI AĞIRLAMAK İÇİN HAZIR

Bu yaz işlerinizin yoğunluğundan tatile gitme şansınız yoksa yada hafta içi bir havuzda serinlemek için yer arıyorsunuz…Parkorman alternatif mekanlarıyla, eğlencesiyle ve sunduğu konfor ile doğanın içinde denizi aratmayacak bir havuz paketi ile kaçırılmayacak fırsatlar yaratıyor.

Restoranlar, cafeler, kendin pişir kendin ye restoranı, çocuk eğlence alanları ve bir çok etkinliğin gerçekleştiği Parkorman bu yıl tatil yapamayan veya hafta içi serinlemek isteyenler için tüm hazırlıklarını tamamlayarak 1600 m2 büyüklüğündeki havuzu yaz sezonu için açtı.

Oldukça rahat soyunma odalarının bulunduğu, kış aylarında da kullanılıyormuş gibi bakımı yapılan Parkorman havuzunun derinliği 110 ile 170 cm arasında değişiyor. Bu yaz her gün sıkılmadan gidip dinlenebileceğiniz, çocuğunuz ile rahat edebileceğiniz, sağlığınız açısından emin olabileceğiniz, çimlerin üzerindeki minderlere uzanarak, ister havuza girip serinleyerek, ister havuz dans programına katılarak muhteşem bir yaz geçirebileceğiniz tek yer Parkorman.

Sabah 09:00- ile Akşam 19:00 arası açık olan Parkorman havuzu birbirinden farklı ve cazip fiyatlarla yaz boyu gidilmesi gereken yerlerden birisi.

Havuz girişi; Hafta içi -25 YTL- Hafta sonu- 45 YTL
0-6 yaş çocuklar ücretsiz,
7-12 yaş% 50 indirimli
Havuz kartı olan kişinin yanında gelen misafir’e % 20 indirim

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT