Penelope`nin yeni ürünü yumuşacık Soffia yorgan tanıtıldı...

Alışveriş Alışveriş Penelope`nin yeni ürünü yumuşacık Soffia yorgan tanıtıldı...

Tarihler: 01 Haziran 2009 Pazartesi ~ 30 Haziran 2009 Salı

Firma: Penelope

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 1, 2009 ~ Haz 30, 2009
Dokunmadan anlayamayacak, dokununca bırakamayacaksınız!
PENELOPE’NİN YENİ ÜRÜNÜ YUMUŞACIK SOFFIA YORGAN TANITILDI
Kaz tüyü uyku ürünleri sektörünün lideri MAYA TEKSTİL, yaz-kış rahat uyku arayanlar için özel bir ürün geliştirdi. İki farklı özellikte üretilen PENELOPE Soffia yorgan, yumuşacık olma özelliği ile ilk dokunuşta kendini vazgeçilmez yapıyor.

Uyku kültürünün öncü ismi MAYA TEKSTİL, Micro Fibre ve Micro Plush teknolojisinin aynı anda kullanıldığı yeni ürünü PENELOPE Soffia yorganı, EVTEKS Fuarı’nda tanıttı. Güne yenilerek başlamak için tasarlanan PENELOPE’nin yeni ürünü Soffia yorgan, iki farklı özel kumaştan üretildi. Kaz tüyü hafifliğinde elyaf yorgan tercih edenler için yaz-kış kullanımına uygun olarak hazırlanan Soffia yorganı, “dokunmadan anlayamayacak, dokununca da bırakamayacaksınız”.

Gündelik hayatta büyük öneme sahip uykuya konfor katan PENELOPE Soffia, ertesi güne enerjik ve hayat dolu bir şekilde uyanmayı da sağlıyor. 3 denye elyaf inceliği ile diğer elyaf yorganlardan oldukça farklı olan bu yeni ürün, Türkiye’de ilk defa PENELOPE için bir tarafı Micro Fibre ve bir tarafı Micro Plush teknolojisinin aynı anda kullanıldığı “ilk ürün” olma özelliği taşıyor. PENELOPE Soffia yorganın bir tarafı yazlık, diğer tarafı kışlık. Micro Fibre ve Micro Plush kumaşların özelliği sayesinde mite geçirmiyor ve bakteri barındırmıyor. Kolayca yıkanabilen Soffia yorgan, antialerjik ve sağlıklı özelliklere de sahip. Ayrıca talimatlara uyulduğu takdirde uzun yıllar kullanma garantisi veriyor.

Kervan, Boyner Evde, Home Sweet Home ve Seçkin Çeyiz Mağazalarında satışa sunulan PENELOPE Soffia yorganlar ile diğer ürünleri hakkında 0 (216) 561 20 02 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabilir, www.mayatekstil.com web adresi ziyaret edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT