Penti`den Anneler Gününe Özel Kampanya

Alışveriş Alışveriş Penti`den Anneler Gününe Özel Kampanya

Tarihler: 05 Mayıs 2008 Pazartesi ~ 10 Mayıs 2008 Cumartesi

Firma: Penti

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2008 ~ May 10, 2008
PENTİ’DEN ANNELER GÜNÜNE ÖZEL KAMPANYA
Penti mağazaları Anneler Günü’ne özel 3-10 Mayıs tarihleri arasında çorapta 4 al 3 öde, iç çamaşırında 3 al 2 öde kampanyası uyguluyor.

Doğanın yumuşak ve pastel tonlarını 2008 İlkbahar/yaz koleksiyonuna taşıyan Penti, anneler ve anne adayları için birbirinden güzel hediye seçenekleri sunuyor. Doğa ile uyum içinde, mutluluğu ve ferahlığı anımsatan renk ve desen zenginliğiyle hazırlanan çorap ve iç çamaşırı koleksiyonlarından seçeceğiniz ürünlerle annenize doğayı, özgürlüğü ve şıklığı hediye edin.

Dünya modasını ve yükselen trendleri takip eden Penti İlkbahar-Yaz çorap koleksiyonunda gerginlik ve stresten uzaklaştıran, mutluluğun getirdiği canlılığı yansıtan renkler ön planda. Penti’deki renk zenginliği ,bahar giysileriyle ister ton sur ton ister kontrast isterse klasik kombinasyon yapmak isteyenlere sonsuz seçenekler sunuyor.

Bahar Korçan’ın moda danışmanlığını yaptığı, ve Penti Tasarım Direktörü Ayşin Bicioğlu tarafından tasarlanan Penti 2008 iç çamaşırı yaz koleksiyonu doğanın renklerini ve güzelliklerini iç çamaşırına taşıyor. Renk ve kumaş seçimiyle iç çamaşırına farklı bir yorum getiren Penti’nin 2008 yaz koleksiyonu , “Eko life”, Non İdentity” “Paradise Lost” gibi birbirinden neşeli temalardan oluşuyor.

Penti 2008 yaz koleksiyon ürünlerini görmek ve satın almak için Penti Mağazalarını ziyaret edebilir ya da www.penti.com.tr sitesine girerek online alışverişinizi yapabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT