Philips O'Neill Snug'la Maceraya Hazırsınız

Alışveriş Alışveriş Philips O'Neill Snug'la Maceraya Hazırsınız

Tarihler: 11 Kasım 2011 Cuma ~ 11 Aralık 2011 Pazar

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 11, 2011 ~ Ara 11, 2011

Üstün ses kalitesiyle dikkat çeken Philips O’Neill kulaklık serisi, bu defa macera tutkunları için özel olarak tasarlanan SNUG modeliyle karşımıza çıkıyor. Özellikle tasarım, kablo ve konnektör alanında önemli yeniliklere imza atan SNUG, dış mekanda kullanım için son derece uygun.

Philips O’Neill serisi, müziğin gücünü sonuna kadar hissetmek isteyen kullanıcılar için farklı bir yere sahip. Serinin yeni modeli SNUG ise bu gücü dış mekanın zorlu koşullarına adapte ederek; sağlam, yenilikçi ve dinamik bir kulaklıkla tanışmamızı sağlıyor.

Philips O'Neill SNUG, kendinden ba? bantlı tasarımıyla kulağa tam oturuyor. Sarsılma sorununu da ortadan kaldıran bu tasarım, SNUG’ın müziği kusursuz bir şekilde aktarmasını sağlıyor. Üst düzey bir mühendislik ekibi tarafından tasarlanan yeni yol arkadaşınız, düz katlanabilen yapısıyla çantada taşımak için de ideal.

SNUG’ın ses yalıtımlı yumuşak tamponları, uzun süreli kullanımda kulağı rahatsız eden ve baş ağrısına yol açabilecek etkileri tamamıyla ortadan kaldırarak, müzik keyfini üst seviyede akustik değerlerle ve uzun süre yaşamanızı sağlıyor.

Bas sesler konusunda da iddialı olan SNUG, dinamik 40 mm’lik sürücüleriyle etkili bir bas performansına imza atıyor. Son derece dayanıklı, dolaşmayan ve gerilim düzeltici özelliğine sahip, kopmayan sert yapılı kablosu ise SNUG’ın en önemli artıları arasında yer alıyor. üçlendirilmiş konnektörler de bu sağlam yapıyı tamamlıyor.

Philips O’Neill SNUG’ın kablosu, sıkıştığı anda baş bandından kolayca çıkarılabiliyor. Kabloyu tekrar gerilim düzelticiye bağladığınızda, müzik keyfini yaşamaya kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Serinin SH8801/10 modeli siyah, SH8803/10 modeli kırmızı, SH8802/10 modeli mavi, SH8800/10 modeli ise gri renk seçenekleriyle satışa sunuluyor.

Philips O’Neill SNUG’ın satış fiyatı, 79,90 TL.

Özellikler

• Mıknatıs tipi: Neodimyum
• Frekans tepkisi: 15 - 24 000 Hz
• Empedans: 32 Ohm
• Maksimum güç giri?i: 100 mW
• Hassasiyet: 107 dB
• Hoparlör çapı: 40 mm
• Kablo uzunluğu: 1,2 m
• Konnektör: 3,5 mm stereo
• Konnektör kaplaması: 24k altın kaplama
• Kablo tipi: OFC



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT