Philips’ten Benzersiz Saç Şekillendirici

Alışveriş Alışveriş Philips’ten Benzersiz Saç Şekillendirici

Tarihler: 06 Ekim 2011 Perşembe ~ 06 Kasım 2011 Pazar

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 6, 2011 ~ Kas 6, 2011

Kozmetik sektöründe sıklıkla kullanılan Keratin proteini, ilk defa Philips tarafından bir saç düzleştiriciye entegre edildi. Philips ProCare Keratin sayesinde artık saçlar sağlıkla parlıyor.

Philips’in 2011 yılında Türk tüketicilerine özel olarak gerçekleştirdiği, “Saç Şekillendirici Kullanım Alışkanlıkları ve Davranışları” araştırmasında, bayanların saçlarının sağlığına özen gösteren, saçlarını mükemmel düzleştiren aynı zamanda parlak görünmesini sağlayan bir ürüne ihtiyaçları olduğu ortaya çıktı.Kuaföre gitmekten çok evde bakım yapmayı tercih eden Türk kadınları, çareyi elektrikli saç bakım ürünlerinde buluyor. Philips’in bu alanda sunduğu çözüm, bu ürünlerin saçlarına zarar verebileceğinden korkan ya da nasıl kullanılacağını bilmeyenlerin kaygılarını gidermeyi başarıyor.

Philips’in saç doktorları ve saç stilistleri ile birlikte geliştirdiği yeni saç düzleştiricisi ProCare Keratin, bakımına ve sağlığına önem verenler için benzersiz bir seçenek sunarak, saçın temel yapıtaşlarından “keratin”i, HP8361 saç düzleştiricinin seramik plakalarına ekleyerek bir ilke imza atıyor. ProCare Keratin’de yer alan “Keratinli Seramik Plakalar”, saça şekil verirken aynı zamanda sağlıklı ve parlak olmasını sağlıyor. Saçtaki negatif yüklü iyonları nötr hale getirerek saçın elektriklenmesini önleyen ve parlak görünmesini sağlayan “İyonik Bakım” özelliği, profesyonel ısı seviyesi ile 15 saniye içinde kullanıma hazır hale gelmesi en önemli avantajlarından. Sonik Titreşim ise saçları plaka üzerinde eşit olarak dağıtıyor. Böylelikle saçlar zarar görmeden, çok daha kısa sürede şekil alabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT