Pierre Cardin Porselen’den Sofralara Bayram Zarafeti...

Alışveriş Alışveriş Pierre Cardin Porselen’den Sofralara Bayram Zarafeti...

Tarihler: 14 Eylül 2009 Pazartesi ~ 14 Ekim 2009 Çarşamba

Firma: Pierre Cardin

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 14, 2009 ~ Eki 14, 2009
Pierre Cardin Porselen’den Sofralara Bayram Zarafeti…

Fransızların seçkin markası Pierre Cardin porselen takımları bayram sofralarınıza renk katacak. Sevdiklerinizle yiyeceğiniz bayram yemekleri Pierre Cardin’in yepyeni ürünleriyle daha da şenlenecek.

Pierre Cardin’den Yeni Sezonda “Güzelliğin Yeni Şekli”

“Güzel hep vardı biz onu sizin için şekillendirdik” sloganıyla Fransa ve İtalya’dan sonra Türkiye’de evlerimizdeki yerini alan Pierre Cardin, yeni sezonda kare ağırlıklı tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Bone China ve porselen yemek takımlarında platinium ve gold ağırlıklı desenlere yer verilirken, kahvaltı setlerinde daha canlı ama soft renkler tercih ediliyor.

Porselen takımları ve kahvaltı setlerinin yanı sıra çay setleri, cam ürünleri, çatal-kaşık-bıçak takımlarını da bünyesinde bulunduran Pierre Cardin markası geniş ürün yelpazesiyle evlerinize konuk oluyor.

Linens, Jumbo gibi seçkin mağazaların yanı sıra tüm Türkiye’de birçok noktadan Pierre Cardin ürünlerine ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT