Planet, Yeni Tasarımıyla Kapılarını Açtı

Alışveriş Alışveriş Planet, Yeni Tasarımıyla Kapılarını Açtı

Tarihler: 21 Mayıs 2007 Pazartesi ~ 28 Mayıs 2007 Pazartesi

Firma: Planet Lifestyle Club

Adres: Kuruçeşme Kuruçeşme İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2007 ~ May 28, 2007
İstanbul’un Prestijli Spor Merkezi PLANET Yeni Tasarımıyla Kapılarını Açtı

Emsalsiz Boğaz Manzarasına Karşı Sporun ve Keyfin Adresi PLANET LIFESTYLE CLUB…
İstanbul’un seçkin fitness ve spa merkezi Planet, farklı ve yeni konseptiyle, Planet Lifestyle Club olarak kapılarını yeniden açtı.

Planet Lifestyle Club, profesyonel bir spor aktivite alanı olmasının yanı sıra, Boğaz’a hakim özel lokasyonu, Balcon Café-Restaurant’ın sağlıklı ve her türlü damak zevkine hitabeden mönüleri ile artık bir sağlık ve yaşam merkezi olarak hizmet veriyor.

Sporseverlerin hem bedensel forma girecekleri hem de şık atmosferi ile yeni bir yaşam merkezi olarak benimseyecekleri Planet Lifestyle Club, yapısal olarak tamamen değiştirildi ve mekana yeni yaşam alanları eklendi.

Genellikle cemiyet hayatının ve iş dünyasının tercihi olan Planet Lifestyle Club’ı farklı bir anlayışa taşıyan Abdullah Ataman; “ Planet Lifestyle Club olarak kalite ve kişiye özel hizmet anlayışını ön planda tutuyoruz. Üyelerimizin, sağlıklı yaşam için spor yapabilecekleri ve aynı zamanda keyif alabilecekleri bir yaşam alanı yaratmak istedik. Yeni konseptimizi oluştururken, üye alım prosedüründen hizmet kalitesine, tasarımından eğitimli personele kadar bir çok konuda özgün ve farklı bir bakış açısı geliştirdik. Yenilenen dekorasyonumuz, modern spor ekipmanlarımız, uzman kadromuz, İstanbul boğazının eşsiz manzarası ve Balcon Café-Restaurant ile İstanbullular için keyifli ve özel bir atmosfer yarattık” dedi.

Konularında eğitimli ve profesyonel ekibin görev aldığı spor salonunda; Pilates, Gyrotonic, Chiropractic, Yoga, Gym, Cardio, solaryum ve masaj gibi hizmet ve aktivitelere, Martial Arts, Dance, Spinning, Aerobic, Kinesis, Bosu ve Gymstick gibi studio dersleri de eklenecek. Profesyonel olarak vücut geliştirme sporu yapan üyelerin dahi kullanabileceği tüm spor ekipmanı ve hizmetine sahip olan Planet Lifestyle Club’ta, özellikle Amerika’da en gözde ve en yeni spor sistemlerinden biri olan Gyrotonic de üyelerinin hizmetinde olacak.

Vücudun tüm bölgelerini aynı anda çalıştıran, eklemlere ve omurgaya elastikiyet kazandıran, vücudun genç ve düzgün duruşunu sağlayan Gyrotonic, Planet Lifestyle Club’ta Amerika’dan özel lisanslı uzmanlar tarafından kullanılıyor. Sistemin en büyük farklılığının, hareketleri 360 derecelik bir alan içerisinde yapılmasına olanak sağladığı belirtiliyor.

Boğaz’da Keyfin ve Damak Tadının Yeni İsmi BALCON…
Planet Lifestyle Club’ın üst katında hizmete giren Balcon, 100 yıllık reçetelerle oluşturulmuş bitki çaylarını, tamamen doğal ve taze malzemelerle hazırlanmış, sağlıklı ve yeni beslenme trendlerine uygun, dünya mutfaklarından seçilmiş zengin mönüsüyle İstanbullulara muhteşem Boğaz manzarası eşliğinde alışılmışın dışında bir göz ve damak zevki sunuyor.
Balcon, 100 kişilik Restaurant ve Café’si ile gün boyu çok özel tatları deneyebileceğiniz alternatif bir adres olacak.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT