Power Plate My7 Şimdi Türkiye’de

Alışveriş Alışveriş Power Plate My7 Şimdi Türkiye’de

Tarihler: 06 Mart 2012 Salı ~ 06 Mayıs 2012 Pazar

Firma: Boyner Mağazaları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 6, 2012 ~ May 6, 2012

Evinizin konforunda kişiye özel egzersizde son teknoloji power plate my7

Uzun yıllardır Türkiye’de önde gelen spor merkezleri ve medikal/fizik tedavi merkezlerinde kullanılan Power Plate; yepyeni bir cihazı ilkbaharla birlikte müşterilerinin beğenisine sunuyor. Spor ve anti-aging alanında yeniliklerin öncüsü olan Power Plate’in en yeni modeli Power Plate My7, evde kişiye özel spor keyfinde son teknolojinin faydalarını sunuyor.

Power Plate My7, geniş dokunmatik ekranından izlenebilen program ve videolarla öne çıkıyor. Kullanıcı sadece birkaç tuşa basarak kendi bedenine ve egzersiz tercihlerine uygun programları seçebiliyor. Seçilen program, Power Plate My7’ın ekranında video olarak kullanıcıya programın detaylarına en ince ayrıntısına kadar gösteriliyor. Adeta evde özel bir eğitmen eşliğinde egzersiz yapma konforu sunan Power Plate My7, hafızasındaki yüzlerce hazır program ve 1000’in üzerinde videonun yanı sıra; kişiye özel program hazırlama ve hafızasında saklama özelliğine de sahip.

Power Plate My7, vücut şekillendirme ve selülit giderici egzersizlerin yanı sıra, daha esnek ve güçlü bir vücuda sahip olmak için de yüzlerce program sunuyor. Power Slim, Power Tone, Power Performance, Power Pilates ve Power Yoga; en çok tercih edilen programlar arasında yer alıyor. Bu programlardan birini seçen veya kendisine özel bir program hazırlayan kullanıcılar, sporu tüm bedenlerinde hissederek hedefledikleri forma kısa sürede kavuşabiliyorlar.

Dünyaca ünlü isimlerin formlarını korumak için seçtiği, Power Plate My7, vucüda sıkılık kazandırıyor, selülitlerde gözle görülür azalmaya yardımcı oluyor, tüm bedeni tepeden tırnağa şekillendiriyor. Madonna, Clint Eastwood, Julia Roberts, Demi Moore gibi ünlülerin günlük egzersizleri için tercih ettiği Power Plate My7, kullanıcılarını evde özel eğitmenle spor yapma konforuna ulaştırıyor. Vücudun yaşlanma etkisini de geciktiren anti-aging özellikli programları ile Power Plate My7, vücuttaki tüm kasların derinlemesine çalışmasına yardımcı oluyor, eklem sakatlıkları riskini minimuma indiriyor. Selülit görünümünü azaltması ve vücudu şekle sokmasının yanı sıra Power Plate, sırt ve bel ağrılarıyla mücadele etmek için de birebir.

Zamanın izlerini silmek ve vücudunuzda arzu ettiğiniz forma kavuşmak için Power Plate My7ile günde 15 dakika yeterli! Power Plate My7 Avrupa ile aynı anda Türkiye’de sadece Boyner Mağazaları’nda!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT