Profilo Ocaklar ile Artık Hayalinizdeki Sofralara Ulaşmak Çok Kolay

Alışveriş Alışveriş Profilo Ocaklar ile Artık Hayalinizdeki Sofralara Ulaşmak Çok Kolay

Tarihler: 24 Şubat 2011 Perşembe ~ 24 Mart 2011 Perşembe

Firma: Profilo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 24, 2011 ~ Mar 24, 2011

Dayanıklı ev aletleri ile yaşamı kolaylaştıran ve kullanıcı ihtiyaçlarına yönelik üstün teknolojili ürünleri en yalın haliyle sunan Profilo, sofralarınızı ziyafete dönüştürecek yepyeni ocakları ile 2011 yılında da sizi hayal ettiğiniz mutfaklara kavuşturmaya devam ediyor.

Yalın, fonksiyonel ve dayanıklı ürünlerle öne çıkarak tüketicilerine güvenilir, şık ve çevreci ürünler sunmaya devam eden Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, 2011 yılında, yenilenen ankastre ve solo ocak gamıyla kullanıcılarına büyük kolaylık sağlarken, tasarım ve fonksiyonelliği bir arada sunuyor.

Üstün güvenlikli ocaklar, fonksiyonellikleri ile yemek pişirme işlemini kolaylaştırırken mutfaklarda ergonomiyi de ön planda tutuyor. Yeni nesil ocaklar özel tasarımlarıyla yemek yaparken mutfakta geçirilen vakti keyifli hale geliyor.

Profilo’nun yeni nesil solo ve ankastre ocaklarının tümünde bulunan gaz emniyet sistemi, hem sizin ve sevdiklerinizin hem de evinizin güvenliği açısından son derece önemli bir özellik.

Ocak gamında çığır açan ve üstün Profilo teknolojisi ile üretilen ocaklardaki bu sistem sayesinde, eviniz her zaman güvenle korunuyor ve size sadece sevdikleriniz için hazırlayacağınız yemekleri düşünmek kalıyor.

Kontrol düğmesi dışında herhangi bir etkenin ateşi söndürmesi durumunda gaz akışını otomatik olarak kesen ve tatsız sürprizlerin böylelikle önüne geçen Profilo ocaklar, aynı zamanda talihsiz kazalardan da sizi ve sevdiklerinizi koruyor.

Yeni ankastre OCA553C kodlu kendinden kumandalı, paslanmaz çelik ocak, 1 kuvvetli, 2 normal ve 1 ekonomik ocak gözü ve dökme demir ocak ızgarası ile her türlü yemeğin tam kıvamında pişirilmesini sağlıyor. Aynı ocak gözlerine sahip, çelik ocak ızgaralı ve beyaz renkli OCA 553B ankastre ocak ise “Beyaz Kelebek” serisini tamamlayarak mutfaklardaki vazgeçilmez yerini alıyor.

Profilo’nun 1 kuvvetli, 2 normal ve 1 ekonomik olmak üzere 4 gözü gazlı olan OCA652 kodlu siyah cam ankastre ocağı, düğmeden otomatik ateşleme özelliğine ve en önemlisi tüm diğer Profilo ocakları gibi gaz emniyetine sahip.

OCA652 ankastre ocak, çelik ocak ızgarası ise işinizi çok kolaylaştırıyor ve şık tasarımı ile mutfağınıza zarafet katıyor. Profilo’nun yeni 60 cm, kendinden kumandalı ve gazlı ankastre ocağı sert cam özelliği ile ekstra dayanıklı. Ayrıca temizlenmesi de son derece kolay olan bu ürünümüzle yemek pişirmek tamamen bir keyif halini alacak.

Yeni doğalgazlı ve set üstü OC55 kodlu 4 gözlü ocak ise düğmeden otomatik ateşleme sistemine sahip ve günümüzün modası olan paslanmaz çelik görünümlü. Bu özelliklerinin yanı sıra çelik ocak ızgarası ve gaz emniyeti ile OC55 tüketicilerimizin dayanıklılık ve güvenlik beklentilerine de cevap veriyor.

OC253 E kodlu beyaz renkli solo ocağımız ise, 1 kuvvetli, 1 normal, 1 ekonomik ve 1 elektrikli ocak gözü olmak üzere 4 ocak gözüyle yemekleri tam kıvamında pişirip, hayalinizdeki sofraları kurmanıza yardımcı olan bir başka Profilo ürünü.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT