Prontotour`dan Konuşturan Tatil!

Alışveriş Alışveriş Prontotour`dan Konuşturan Tatil!

Tarihler: 11 Ekim 2011 Salı ~ 11 Kasım 2011 Cuma

Firma: Prontotour - Turkcell

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 11, 2011 ~ Kas 11, 2011

Prontotour müşterileri Turkcell ile bedava konuşuyor.

Müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmayı ilke edinen Prontotour, yenilikçi projelerinden birini daha hayata geçiriyor.

Müşterilerine yönelik özel bir çalışmaya imza atan Prontotour, Kurban Bayramı’nda Turkcell abonesi olan herkese konuşma paketi hediye ediyor. Prontotour, hayata geçireceği kampanya ile; yurt dışı tur paketi satın alan müşterilerine 30 dakika, yurt içi tur paketi satın alanlara 50 dakika konuşma paketleri sunuyor. Ayrıca yıl boyunca www.prontotour.com.tr adresinden online olarak yurtdışı uçak biletleri satın alanlar 30 dakika, yurtiçi online bilet satın alanlar ise 50 dakika konuşma süresi kazanıyor.

Prontotour müşterilerinin, sevdikleriyle tatildeyken bile rahat rahat iletişime geçmelerini sağlayacak olan kampanyadan yararlanmak için Prontotour müşterisi olmak yeterli. Daima müşterilerinin hayatına daha fazla değer katmayı amaçlayan Prontotour, yeni projelere imza atmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT