Puma`dan En Hızlı Ayakkabıya Hızlı İnternet Hediye!

Alışveriş Alışveriş Puma`dan En Hızlı Ayakkabıya Hızlı İnternet Hediye!

Tarihler: 22 Eylül 2011 Perşembe ~ 22 Ekim 2011 Cumartesi

Firma: Puma

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 22, 2011 ~ Eki 22, 2011

Dünyanın en hızlı, dinamik, eğlenceli, neşeli ülkesi Jamaika’dan ilham alınarak tasarlanan FAAS koleksiyonu hızınıza hız katıyor!

PUMA, benzersiz bir teknoloji olan BioRide™ ile geliştirdiği FAAS ayakkabı koleksiyonunda sunduğu rahatlık ve hızı, internet teknolojisi ile buluşturuyor.

PUMA, Vodafone işbirliği ile başlattığı kampanyada 200 TL ve üzeri alışverişlerde, bir ürün PUMA FAAS serisi koşu ayakkabılarından biri olmak koşuluyla, herkese teknolojinin “hız”ını hediye ediyor. 10 Ekim tarihine kadar geçerli kampanya ile her 200 TL ve üzeri PUMA FAAS ürünlü alışveriş yapan herkes, satış noktasından anında Vodafone Vodem sahibi oluyor.

Hızlı İnternet Hediyeniz PUMA’dan!
PUMA’dan hediyeniz Vodem’inizle size en yakın Vodafone bayisine gittiğinizde sizi 1 aylık 1 GB mobil internet paketi bekliyor. PUMA’nın hediyesi 1 GB internet paketini Vodem’inizle birlikte kullanmaya açmak için tek yapmanız gereken Vodafone Cep Merkezi’ne giderek yeni bir Vodafone faturasız hat alarak paketinizi tanımlatmanız veya Vodafone faturasız hattınızı varsa paketinizi tanımlatmanız yeterli.

Üstelik 30 Eylüle kadar kampanyaya katılanlara 3 Ekim günü, daha sonrasında katılanlara ise 17 Ekim’de ilave 1 GB hediye data hediye…

Stoklarla sınırlı bu kampanyayı kaçırmayın, size en yakın PUMA mağazası ya da satış noktasına “hız”la uğrayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT