Puma`dan Sanatsal ve Sıradışı Bir Tasarım: Reality Bag2.

Alışveriş Alışveriş Puma`dan Sanatsal ve Sıradışı Bir Tasarım: Reality Bag2.

Tarihler: 02 Şubat 2009 Pazartesi ~ 09 Şubat 2009 Pazartesi

Firma: Puma

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2009 ~ Şub 9, 2009
PUMA’DAN SANATSALVE SIRA DIŞI BİR TASARIM “ REALITY BAG 2.”
PUMA Kreatif ve Rubell Family Collection 2009 İlkbahar Yaz Sezonu İçin Tasarlanan “Reality Bag No.2” Modelini Lanse Etti.
Dünyaca ünlü spor ve günlük giyim markası PUMA, Urban Mobility Koleksiyonu ile girdiği lüks aksesuar alanına yepyeni ve çarpıcı bir tasarım ekledi. Yaratıcı ve sanatsal iş ortaklıklarına öncülük eden PUMA, 2009 İlkbahar Yaz Koleksiyonu için Rubell Family Collection ile birlikte limitli sayıda ürettiği “Reality Bag No.2” modelini, moda dünyasına ve sanatseverlere sundu.

Dünyadaki öncü çağdaş sanat koleksiyonlarından birisi olan Rubell Family Collection ile işbirliği yapan PUMA, Mera ve Don Rubell adlı girişimci çift ile bir araya gelerek yaratıcı yeteneklere verdiği desteği sürdürüyor. PUMA satılan her bir Reality Bag No.2’den 100 doları, Çağdaş Sanat Vakfı’na bağışlama kararı aldı.

“Reality Bag No. 2” modeli, PUMA’nın yeni girişimi olan Reality Serisi’nin bir parçası. Reality Serisi (Gerçeklik Serisi) muhtelif çağdaş sanatçılar ile birlikte oluşturulan sınırlı sayıda üretilen ve mevcut serilere entegre edilen ürünlerden oluşan sıra dışı bir koleksiyon. Bu koleksiyonun ilk adımı, PUMA 2008 İlkbahar Yaz Koleksiyonu için oluşturulan Reality Bag’in başarısından yola çıkılarak atıldı. Reality Bag, ünlü Serpentine Galesi’nin küratörlüğünde, öncü tasarımcı “John Armleder” tarafından dizayn edilmişti. Reality Bag No. 2, geçen sezon lanse edilen, şık ve fonksiyonel bir model olan Urban Mobility Steel Cargo Shopper’dan esinlenilerek tasarlandı. Reality Bag No. 2 yenilikçi malzemeler, çarpıcı desenler ve sıra dışı tasarım detayları barındıran heyecan verici ve moda dünyasında çığır açması beklenen bir ürün.

Bu orijinal aksesuarın konseptini geliştirmek için PUMA bir kez daha tasarımcı “John Armleder” i davet ederek çantanın hissiyatını oluşturdu. Armleder ayrıca, içerik konseptini oluşturarak Rubell Family Collection’ın sergisi “30 Amerikalı” ya katılan sanatçıları da içeriğe katkıda bulunmaya davet etti. Katılan tasarımcılar Reality Bag Not Defteri, Haritası ve Pastel Boya Kutusu gibi özel ürünler de tasarladılar. Armleder, bu özel çanta fikrini adeta bir taşınabilir sanat galerisi gibi değerlendiriyor.

“30 Amerikalı” 30 adet Afrika asıllı Amerikalı çağdaş sanatçının eserlerini içeren bir sergi. PUMA ise bu serginin ana sponsoru ve “Reality Bag No. 2” de bu özel işbirliğinin başlangıcını kutlamak amacı ile tasarlandı.

PUMA, Rubell Family Collection ve öncü tasarımcıların ortak yaratıcılığı ile sanat ve fonksiyonelliği bir araya getirerek günlük kullanımın bir üründe birleşmesi sağlandı. Bunun sonucunda da gerçekten başlı başına sanat eseri olan bir çanta ortaya çıkmış oldu.

“Reality Bag No. 2” dünya çapında seçkin PUMA mağazalarında ve galerilerde Mayıs 2009 itibariyle yer alacak ve Rubell Family Collection kapsamında REALITY SPACE’de sergilenecek. Ayrıca New York, Tokyo ve Hong Kong’daki PUMA Black Mağazalarında Nisan 2009 itibariyle özel gösterimler olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT