Puma Urban Mobility Reality Bag

Alışveriş Alışveriş Puma Urban Mobility Reality Bag

Tarihler: 25 Ağustos 2008 Pazartesi ~ 31 Ağustos 2008 Pazar

Firma: Puma

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 25, 2008 ~ Ağu 31, 2008
PUMA® URBAN MOBILITY REALITY BAG
Dünyaca ünlü spor ve günlük giyim markası PUMA, lüks aksesuar koleksiyonu Urban Mobility’de yer alan özel tasarım “Reality Bag” modelini tanıttı.

Yaratıcı ve yenilikçi ürünlerin markası PUMA, sanat ve tasarım dünyasında yürüttüğü işbirlikleri ile farklı ürünlere imza atmaya devam ediyor. PUMA’nın lüks aksesuar koleksiyonu Urban Mobility, bu doğrultuda hazırlanmış yeni bir koleksiyon. Londra’nın ünlü sanat merkezi Serpentine Gallery ile işbirliği sonucunda üretilen Reality Bag, Urban Mobility koleksiyonun en yeni ve özel ürünü.

PUMA’nın, modern sanat ve mimarinin önemli merkezlerinden olan Serpentine Gallery, merkezin yöneticileri Julia Peyton-Jones ve Hans Ulrich Obrist ile birlikte yürüttüğü proje, aynı zamanda genç yetenekleri destekleme amacı da taşıyor. Serpentine Gallery Eğitim Program çerçevesinde PUMA, Urban Modility Koleksiyonu’nda satılan her çantanın gelirinin bir bölümünü (100 USD) programın desteklenmesi amacıyla merkeze aktarıyor.

Sanat ve fonksiyonelliğin harmanlandığı Urban Mobility İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda sunulan Reality Bag, PUMA Urban Mobility Edition Bag modelinin yepyeni bir uyarlaması. Geçen sezon sunulan Urban Mobility Edition Bag, kimliği ve tasarımıyla büyük beğeni toplamıştı. Reality Bag modeli ise tasarımı ve yenilikçi malzeme seçimi ile dikkat çekiyor. Bu özel çantanın tasarım konseptini, Serpentine Gallery tarafından projeye davet edilen sanatçı John Armleder hazırladı. Çantanın içeriği için de yeni bir fikir geliştiren Armleder, sadece 1000 adet üretilen Reality Bag’in her birinin içine yerleştirilecek artwork’ler için genç sanatçılarla birlikte çalıştı. Böylelikle her bir çanta, Armleder’in, John Trembley ve Philippe Decreuzat gibi genç tasarımcıların ve değişik ürünlerle katılan birçok sanatçının ürün ve tasarımlarının bir araya geldiği portatif bir sanat galerisi haline geldi.

PUMA, Serpentine Gallery ve sanatçıların yaratıcılıklarıyla hazırladıkları özel ürünler, tasarım, fonksiyonellik ve günlük kullanımın aynı potada harmanlandığı bir sanat eseri ortaya çıkarmış. PUMA Urban Mobility Reality Bag çantası dünya çapında satışa sunuldu ve moda ve sanat meraklılarını beklemeye başladı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT