Real`den Türkiye`ye `Altın Portakal` Armağanı

Alışveriş Alışveriş Real`den Türkiye`ye `Altın Portakal` Armağanı

Tarihler: 17 Temmuz 2006 Pazartesi ~ 25 Temmuz 2006 Salı

Firma: Real Hipermarketler

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 17, 2006 ~ Tem 25, 2006
real,- den Türkiye’ye “Altın Portakal” Armağanı
43. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin “resmi sponsoru” real Hipermarketler Zinciri, Türkiye genelindeki marketleri aracılığıyla, sinemaseverlere “Altın Portakal” hediye ediyor.

Geçtiğimiz yıl, Meltem Cumbul, Hülya Koçyiğit, Yılmaz Erdoğan gibi ünlü isimleri dünyanın da önde gelen starları ile bir araya getiren “Altın Portakal Film Festivali”, bu yıl resmi sponsoru real’in, Türkiye genelinde yaptığı “Altın Portakal armağanı” kampanyası ile, ilk kez Türkiye genelindeki sinemaseverleri de sinema dünyasının starları ile buluşturmaya hazırlanıyor.

43. Altın Portakal Film Festivali ve 2. Uluslararası Avrasya Film Festivali’nin Resmi Sponsoru olan real, İstanbul, İzmit, Bursa, Ankara, Konya, Adana ve Gaziantep kentlerinde yer alan real mağazalarında gerçekleştirdiği çekiliş kampanyası ile her marketten 4 şanslı çifti “Altın Portakal’ın konuğu olarak Festival’e davet ediyor.

Çekilişte real’in “Altın Portakal” hediyesini kazanan 28 talihli çift, geçtiğimiz yıl TÜRSAK Vakfı’nın katılımı ile büyük bir başarıya imza atan ve bu yıl da TÜRSAK ve AKSAV Vakfı’nın işbirliğiyle görkemli bir organizasyon olarak gerçekleştirilecek olan Festival’in Açılış Gecesi’ne katılacaklar. Festival’in resmi sponsoru real, “Festival talihlileri”nin beş yıldızlı bir otelde tüm konaklama, ulaşım ve transferlerini karşılayarak, Altın Portakal heyecanını sinemaseverlerle paylaşacak.

Sosyal sorumluluk anlayışını faaliyet gösterdiği toplumun kültürüyle kaynaşarak pratiğe geçirme prensibiyle hareket eden real, Türkiye’nin sosyal ve kültürel yaşamının bir parçası olmak amacıyla bu yıl bir ilki gerçekleştirdi ve tamamı yabancı sermaye ile kurulmuş bir uluslararası firma olarak ilk kez Türkiye’de bir kültür etkinliğine, 43. Antalya Altın Portakal Film Festivali’ne “resmi sponsorluk” desteği sağlayan firma ünvanını kazandı. Dokuz yıldır Türkiye’de faaliyet gösteren firma, kültür alanında attığı bu önemli adımla, Türkiye’nin kültürel çeşitliliğine “sinema” aracılığı ile katılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT