Rebul`dan Aşk Sürprizi

Alışveriş Alışveriş Rebul`dan Aşk Sürprizi

Tarihler: 25 Şubat 2008 Pazartesi ~ 29 Şubat 2008 Cuma

Firma: Rebul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 25, 2008 ~ Şub 29, 2008
REBUL’DEN AŞK SÜRPRİZİ…
Türkiye’nin parfüm efsanesi Rebul, Sevgililer Günü için bir sürpriz hazırladı. “Aşkın Kokusu Rebul” sloganıyla yola çıkan Rebul; yasemin, amber-vanilya, gül-frenk üzümü ağırlıklı yeni parfüm serisiyle ruhları fethetmeye hazırlanıyor.
1895 yılında Jean Cesar Reboul tarafından Beyoğlu’nda açılan Büyük Paris Eczanesi, Osmanlı’nın son dönemlerine tanıklık eden ve halen İstiklal Caddesi’nde yaşamını sürdüren en köklü firmalardan biri olma özelliğini koruyor.

TÜRKİYE’NİN EFSANE PARFÜMÜ
Daha sonra adını Rebul Eczanesi olarak değiştiren firma, 1940’da üretilen “Rebul Lavanta Kolonyası” ile İstanbul beyefendilerinin tamamının ekolü haline gelmişti. Hemen arkasından üretilen ilk erkek parfümlerinden Rebul Silverline ve Eau De Toilette ile Türkiye’nin “efsane parfümü” olarak anılan marka, yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü için aşıklara bir sürpriz hazırladı.

AŞKIN KOKUSU REBUL
Son dönemde yeni bir konsepte bürünen Rebul yasemin, amber-vanilya ve gül-frenk üzümü ağırlıklı yeni bayan parfümü serisiyle aşıkların ruhunu fethetmeye hazırlanıyor. İşte “Aşkın Kokusu Rebul” sloganıyla üretilen 3 yeni ürün:
REBUL JASMİN: Taze, masum ve zarif yaseminin kendine aşık eden kokusu Rebul Jasmin’in içindeki notalar aşkı ve sevgiyi anlatıyor. İç gıdıklayıcı çiçek kokusu, yaklaşmakta olan bahar aylarının heyecanını şimdiden duymanız sağlayacak. Firma, bu ürünle birlikte 150 ml duş jeli ile el ve vücut losyonunu da ücretsiz olarak veriyor.
REBUL ROSE & CASSIS: Serinin en iddialı parfümü… Frenk üzümü ve gülün muhteşem uyumu, hayatın tüm güzel duygularını hatırlatacak. Masal diyarlarından kaçıp gelen meyveli ve çiçeksi özelliği başınızı döndürecek. Hemen hatırlatalım! Rebul, yine bu ürünle birlikte 150 ml duş jeli ile el ve vücut losyonunu da Sevgililer Günü’ne özel ücretsiz olarak sunuyor.
REBUL AMBER & VANILLA: Sıcak ve tatlı notaları ile teninizi aşka savuracak. Oryantal kokusunda kendinizi bulup, içinizdeki şehvetli, sıcak ve tatlı kadını ortaya çıkartacak. Ateş kadar yakıcı kokusu ile çevrenizdekilerin aklını başından alacaksınız. Bu parfümde de hediyeler mevcut.
www.rebul.com


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT