Rebul Lavanta Kolonyaları

Alışveriş Alışveriş Rebul Lavanta Kolonyaları

Tarihler: 22 Eylül 2008 Pazartesi ~ 22 Eylül 2008 Pazartesi

Firma: Rebul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 22, 2008 ~ Eyl 22, 2008

Yaz Sıcaklarında Rebul LAVANTA Kolonyası Ferahlığını Yaşayın!

Rebul Lavanta Kolonyası, ilk kez 1938 yılında üretilmesiyle birlikte İstanbul Beyefendilerinin vazgeçilmezleri arasına girmiştir. Birçok kişinin hayatında kolonyadan öte bir anlam kazanarak günümüze kadar gelmiş ve özellikle erkeklerin dünyasında babadan oğla geçen bir gelenek halini almıştır.

Arınmanın ve tazelenmenin en doğal yolu olarak kabul edilen Rebul Lavanta Kolonyası, bedeninize sağlık, dinginlik ve huzur kazandırır. Sakinleştirici etkisiyle cildinizi rahatlatır ve ferahlık verir. Kişisel bakımın vazgeçilmez bir parçası olarak koku vermek, tıraştan sonra cildi rahatlatmak ve arındırmak, masaj ve friksiyon yapmak için idealdir.

Her yıl Fransa`nın güneyindeki Grasse kentinde gün ağarana kadar toplanan lavanta çiçekleri, gün doğumundan önce fabrikada işlemeye alınır ve efsanevi Rebul Lavanta Kolonyası’nın yapımında kullanılır. Özel bir itina ile aslına uygun olarak en modern ve aseptik şartlarda üretilen bu kolonya daha çok uzun yıllar nice nesillerin beğeni odağı olacaktır.

Rebul Lavanta Kolonyası iki boyuyla satışa sunuluyor.
380 ml. Lavanta Kolonyası (13.50 YTL)
180 ml. Lavanta Kolonyası (9.50 YTL)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT