Reçel Annelerden Lavanta Şıklığı

Alışveriş Alışveriş Reçel Annelerden Lavanta Şıklığı

Tarihler: 30 Temmuz 2007 Pazartesi ~ 01 Ağustos 2007 Çarşamba

Firma: Reçel Anneler

Telefon: (0 216) 384 71 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 30, 2007 ~ Ağu 1, 2007
REÇEL ANNELER’DEN LAVANTA ŞIKLIĞI

Kendine özgü hoş kokusu nedeniyle evlerimizde kullanılan lavanta, Reçel Anneler’in birbirinden güzel tasarımları ile dolaplardan çıkarak, artık evlere şıklık da katıyor. Reçel Anneler’in lavanta torbaları ile dekorasyonunuzu renklendirirken, mis gibi lavanta kokusunu ev ortamınıza, hatta yemek sofralarına bile taşıyabilirsiniz.

Hoş kokusu ve rahatlatıcı özelliği ile evlerimizin salonunda, odalarında, banyolarda ve dolaplarda sıklıkla kullanılan lavanta torbaları, Reçel Anneler’in tasarımıyla yeniden hayat buldu.

Reçel Anneler tarafından rengârenk saten kumaşlarla hazırlanan lavanta torbaları, hoş ve kalıcı kokusunun yanı sıra dekoratif görünüşüyle de tercih edebileceğiniz zarif bir ürün. Tasarımında kullanılan broşlarla süslenmiş lavanta torbaları, bulunduğu ortama farklı bir hava kazandırıyor. Dolaplardan çıkan lavanta, salonunuzda ve evin çeşitli odalarında yer bulmanın yanı sıra, yemek sofralarına da şıklık ve hoşluk katıyor. Sevdikleriniz için güzel bir hediye alternatifi olarak da düşünebileceğiniz lavanta torbalarının her biri 20 liradan satışa sunuluyor.

Reçel Anneler lavanta torbalarından ve diğer tüm ürünlerinin satışından elde ettiği gelirle 34 çocuğun eğitim bursunu ve 10 ailenin temel ihtiyaçlarını karşılıyor. Reçel Anneler ve ürünleri hakkında detaylı bilgi almak için (0 216) 384 71 50 numaralı telefonu arayabilir veya internet üzerinden www.recelanneler.net sitesini ziyaret ederek online sipariş verebilirsiniz.

Bilgi ve sipariş için:
Reçel Anneler - (0 216) 384 71 50
www.recelanneler.net

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT