Reebok Çocukların Okul Heyecanına Ortak Oluyor!

Alışveriş Alışveriş Reebok Çocukların Okul Heyecanına Ortak Oluyor!

Tarihler: 18 Ağustos 2011 Perşembe ~ 18 Eylül 2011 Pazar

Firma: Reebok

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 18, 2011 ~ Eyl 18, 2011

Okulların açılmasına sayılı günler kala, çocukların heyecanı da giderek artıyor. Yoğun okul hazırlığı temposunda çocukların ve ailelerin en büyük yardımcısı olan Reebok, Decadash modeli ile çocuklarınızın heyecanına ortak oluyor.

Decadash okulda rahatlıkla giyilebilen şık tasarımı ile önce çocukların, sonra hem anne babaların favorisi olacak. Cırt cırtlı bantların sağladığı kolay giyilebilir özelliği ve dayanıklı yapısı sayesinde çocuklar Decadash ayakkabıları ayaklarından çıkarmak istemeyecekler.

Decadash ayakkabıları, okul üniformalarına uygun siyah ve beyaz renk seçenekleri ve 83 TL fiyatıyla Reebok mağazalarında bulabilirsiniz.

Reebok’ın tüm kampanya, indirim ve yeni koleksiyon haberlerine http://www.reebok.com/TR/ ve http://www.facebook.com/Reebok adreslerinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT