Remy Martin ve Butterfly'ın Birlikteliği!

Alışveriş Alışveriş Remy Martin ve Butterfly'ın Birlikteliği!

Tarihler: 10 Kasım 2011 Perşembe ~ 31 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: Remy Martin - Butterfly

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 10, 2011 ~ Ara 31, 2011

1724’ ten bu yana, Fransa’nın ve dünyanın bir numaralı Premium Cognac’ı olma özelliğini koruyan “Remy Martin” cognac ve çikolatanın kışkırtıcı birlikteliğini yeni yıla özel olarak Butterfly mağazalarında sizlere sunuyor!

1724 yılında kurulan Remy Martin Cognac evinin sadece tek bir amacı vardı… Cognac’ın kalbine sahip olmak! 1738 yılında Fransa Kralı Louis XV’ın, ulusal üzüm ekim yasağına rağmen, üstün lezzet ve kalitesinden dolayı sadece Remy Martin Cognac evine üretim için verdiği özel izin, yüzyıllarca sürecek bir geleneğin temelini atmış oldu.

Bugün tüm dünyada konyağın en büyük temsilcisi haline gelen Remy Martin yeni yıla özel olarak hazırlanmış olan çikolata ve cognac’ın muhteşem uyumu ve çok şık bir şekilde tasarlanan kutusu ile sadece Butterfly mağazalarında sizleri bekliyor olacak.

Yeni yıl için sınırlı sayıda üretilen bu özel koleksiyonun içindeki şık Remy Martin XO şişesi ve her an size eşlik etmeye hazır özel yapım cognaclı çikolata kutularını siz ve sevdikleriniz için Butterfly mağazalarında bulabilirsiniz.

Remy Martin, yeni yılda da kendini ve sevdiklerini özel hissettirmenin değerini bilenler için çok özel bir hediye paketi sunuyor!

www.remy.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT