Rus Hanedanlarının Bir Numaralı Tercihi: Smirnoff Black

Alışveriş Alışveriş Rus Hanedanlarının Bir Numaralı Tercihi: Smirnoff Black

Tarihler: 13 Nisan 2009 Pazartesi ~ 19 Nisan 2009 Pazar

Firma: Smirnoff

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2009 ~ Nis 19, 2009
RUS HANEDANLARININ BİR NUMARALI TERCİHİ : “SMIRNOFF BLACK”
Smirnoff Black’le Rus hanedanlarından gelen soylu votka geleneğini siz de paylaşın. Smirnoff, sizi asırlık bir votka geleneğini dostlarınızla yaşamaya davet ediyor.

Rus Hanedanının resmi votka tedarikçisi Smirnoff’un 18. yüzyılda kullanılan geleneksel yöntemlerle ürettiği Smirnoff Black, bildiğiniz tüm votkalardan ayrılan mükemmel bir deneyim.
Smirnoff Black, çarlık döneminden kalma yöntemlere sadık kalınarak ve Smirnoff’a özgü kömürle filtreleme yöntemi kullanılarak üretiliyor. 10 kez filtrelenen Smirnoff vodka sonrasında bakır imbiklerde üç kez damıtılıyor. Bugün sadece Smirnoff Black tarafından kullanılan bir yöntem olan bakır imbik damıtımı, Smirnoff Black’in hammaddesi olan buğdayın aromasının votkaya nüfuz etmesini sağlıyor.

Smirnoff Black, gelenek ve ustalığı birleştiren bu üretim serüveninin sonunda, dolgun, damağı okşayan bir kıvama, yumuşak bir içime, isli ve hafif tatlı bir lezzete, yani sadece çok üst kalite bir votkada rastlanabilen özel bir karaktere kavuşuyor.

Smirnoff Black, füme ya da marine balıklar, soğuk şarküteri, sushi ve kızarmış ekmeğin üzerine sürülecek balık yumurtası ile birlikte size unutulmayacak bir deneyim yaşatacak. Keyfine tam olarak varmak için Smirnoff Black’i soğuk olarak sek ve Classic Martini ile, veya Caipiroska gibi özgün kokteyllerle deneyebilirsiniz.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT