Saç Dökülmesi Sorununuz mu Var?

Alışveriş Alışveriş Saç Dökülmesi Sorununuz mu Var?

Tarihler: 24 Nisan 2007 Salı ~ 26 Nisan 2007 Perşembe

Firma: Revivogen

Telefon: 0800-211 00 20

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2007 ~ Nis 26, 2007

SAÇ DÖKÜLMESİ SORUNUNUZ MU VAR?

Saç dökülmesi Türkiye ve dünyada milyonlarca insanı etkileyen çok önemli bir sorun. Rakamlar, Türkiye nüfusunun yarısından fazlasının, 40 yaşından önce saç dökülmesi sorunu yaşadığını ortaya koyuyor.
Bu rakamlar, geçtiğimiz 10 yılda saç dökülmesi tedavisine yönelik önemli medikal ve bilimsel buluşların olmasını sağladı.
Yapılan araştırmalar, saç dökülmesi sorununda, medikal gerçeklere dayanan ve bilimsel olarak etkinliği ispatlanmış ilk ürünün Revivogen olduğunu gösteriyor. Ürün, Amerikalı dermatologlar tarafından uzun süren bilimsel araştırmalar ve klinik çalışmalar sonucunda tamamen doğal bileşenlerden elde edildi.

Revivogen, devrimsel nitelikte bir formül olarak değerlendiriliyor ve erkek tipi saç dökülmesi sorunuyla tüm dünyada etkili şekilde mücadele ediyor.
InnCrea firması, bu ürünü Türkiye’ye getirerek, Dermatolog Prof. Dr. Meral Bozkurt Şaşoğlu önderliğinde saç dökülmesi sorununa etkili çözüm getiriyor.
Ürünlerin düzenli kullanılmasıyla ortaya çıkan sonuçlar, hem fotoğraflarla hem kullanıcıların görüşleriyle hem de Revivogen ürünlerini tavsiye eden doktor görüşleriyle objektif biçimde ortaya çıkıyor.

Saç bakım seti losyon, şampuan ve saç kremi olarak üç üründen oluşan Revivogen, başka hiçbir temizleyici, destekleyici veya tedavi edici ürüne gerek duyulmamasını sağlıyor.
Ürünler hiçbir sistemik yan etkisi olmamasının yanı sıra, erkeklerde ve kadınlarda güvenle kullanılabildiği için tercih ediliyor.

Tel : (0212) 352 25 34
Ücretsiz Danışma Hattı: 0800-211 00 20



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT