Sadece Su Yetmez! Selülit ve Kilo Mücadelesini Artık, Teknoloji de Destekliyor

Alışveriş Alışveriş Sadece Su Yetmez! Selülit ve Kilo Mücadelesini Artık, Teknoloji de Destekliyor

Tarihler: 13 Nisan 2009 Pazartesi ~ 18 Nisan 2009 Cumartesi

Firma: Dermacare

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2009 ~ Nis 18, 2009
SADECE SU YETMEZ! SELÜLİT VE KİLO MÜCADELESİNİ ARTIK, TEKNOLOJİ DE DESTEKLİYOR!
Sezonun gündemini oluşturan “incelik ve zayıflama çözümlerinde” medikal teknolojiler daha fazla rağbet görmeye başladı. Bölgesel zayıflama cihazları, yorulmadan, çok çok aç kalmadan incelme imkanı veriyor. Son yıllarda Avrupa’da çok ilgi gören güzellik teknolojilerine artık Türkiye’de de ulaşabiliyoruz. Avrupa’nın En Popüler Zayıflama Teknolojisi olan Multiwell incelme konseptini uygulayan Dermacare “İDEAL İNCELME PROGRAMINI SEÇMENİN PÜF NOKTALARINI” şöyle aktarıyor:

* Multiwell incelme konseptinde bölgesel incelme sağlayan; beş ayrı cihazın işlevi ve dermatolog+diyetisyen+uzman estetisyenlerin ortak yorumuyla size özel bir zayıflama programı oluşturuluyor.
* Multiwell incelme konsepti; tıp ve teknolojiyi birlikte kullandığı programıyla, yaşam şeklinizi zorlamadan “hızlı ve etkin sonuca” ulaştırır. Spor yapmaya üşenen, zahmetsiz zayıflamak isteyen, bölgesel zayıflamaya ihtiyacı olan kişilere Multiwell teknolojisi “yorulmadan, acısız, ağrısız” çözümler sunar.
Multiwell Zayıflama Konsept’inin diğer güzellik teknolojilerine göre en önemli avantajı; problemleri tek bir cihazla değil, birbirini tamamlayan 5 farklı sistemle çözebilmesidir. Bu tamamlayıcılık; bölgesel incelme ve selülit tedavisini hızlandırdığı ve kalıcılığını arttırdığı için müşteri memnuniyetini de üst seviyelere taşımaktadır.

Fransa Claude Bernard Üniversitesi Profesörü; Fizyoterapist Dr.Claude Choicci; Multiwell konseptinin en özel cihazlarından Cellsonic için;
“20 yıldır Fransa ve Avrupa’da kullanılan Cellsonic ile tüm selülitlerinizden kurtulabilir ve yağ dokularınızı normal hale getirebilirsiniz. Bu cihaz; düşük frekanslı titreşim verdiği için dalga boyu daha uzundur ve yağ dokularının derinine de inebilir. Böylece en alt katmandaki yağ dokusuna ulaşarak, derin selülit tedavisi imkanı verir” yorumunda bulunmaktadır.

Fransız Armony Gruop bünyesindeki Multiwell’in bölgesel zayıflama teknolojilerini Sanomed Medikal Teknoloji şirketi Türkiye’ye getirerek; fizyoterapist ve diyetisyenler ile güzellik merkezlerinin kullanımına sunmaktadır. Kilo ve selülit problemi; ister kolunuzda, bacağınızda veya sırtınızda ya da karnınızda olsun; “sadece o bölgeyi incelten” Multiwell zayıflama konseptinin 5 ayrı cihazı şu faydaları sağlar:

Önce Vücut Analizi!
Multiwell Ohmniscan
Zayıflama programlarına başlamadan önce “kişinin fizyolojik özelliklerinin “saptanması gerekir. Bu amaçla geliştirilen Multiwell Ohmniscan cihazı; vücuttaki yağ, kas, su oranını belirleyerek diyetisyenlerin de katkısıyla kişiye özel bir diyet programı hazırlanır.
Yüzeysel Selülit ve Vücut Şekillendirmede!
Multiwell Bioderm Vakumterapi
1. ve 2. derece diye nitelendirilen daha yüzeyde olan hafif selülitlerin tedavisi için Bioderm cihazı kullanılır. Sorunlu bölgelere vakumterapi yöntemi uygulayan bu cihaz;
*Kan dolaşımını hızlandırır,
* Yağları parçalayarak, atılımını sağlar.
Sonuçta; yüzeysel selülitler tedavi edilirken vücutta da sıkılaşma görülür.
İleri derecedeki selülit ve obezite tedavilerinde!
Multiwell Cellsonic Ultrasonterapi
3. ve 3. derece diye nitelendirilen daha derin selülitlerin tedavisi kulanılır. Sorunlu bölgelere bağlanan pedleri ile aktarılan düşük frekanslı ses dalgalarının yarattığı titreşimler, en derindeki yağları dahi parçalayabilir.
Sonuçta; yoğun yağlanma problemleri ile derin selülitler daha kolay tedavi edilir.
Yağ Parçalama ve Kas güçlendirme Birlikte!
Multiwell Elektrostimülasyon Uygulandığı bölgedeki hem yağları parçalar hem de kasların güçlenmesini destekler. Son Olarak Yağlar Atılır! Multiwell DLS 10 Pressoterapi Diğer Multiwell cihazları ile serbest bırakılmış olan yağların vücuttan atılımını sağlar. www.dermacare.com.tr





istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT