Sahurda Alın, İftarda Kullanın!

Alışveriş Alışveriş Sahurda Alın, İftarda Kullanın!

Tarihler: 04 Ağustos 2011 Perşembe ~ 29 Ağustos 2011 Pazartesi

Firma: Bombastik

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 4, 2011 ~ Ağu 29, 2011

Bombastik.com, üyelerine farklı deneyimleri uygun fiyatlarla sunmaya devam ediyor. Ramazan ayının gelmesiyle iftar için ekonomik seçenekler arıyorsanız Bombastik.com’a mutlaka uğramalısınız.

Bombastik.com, Ramazan ayında iftara uygun fırsatlarıyla farklı ayrıcalıklar yaşamanızı sağlıyor. Bombastik’te yer alan fırsatlardan dilediğiniz kadar satın alarak isterseniz ailenizle, isterseniz dostlarınızla keyifli bir Ramazan akşamı geçirebilirsiniz.

Bombastik.com’un daha önce sunduğu fırsatlarda bu yönde örnek oluyor. Daha önce Sözbir Royal Residence Hotel’de boğaza karşı, Nalia Restaurant’ta ise meşhur Karadeniz yemekleriyle iftar yaşatan Bombastik’te fırsatlar, %38 ve %51 indirimli olarak sunuldu. Her iki alternatif de zengin menüsüyle dikkat çekerken sahip olduğu manzarasıyla da iftarı ayrı bir keyif haline getirdi. Bombastik.com’da kaçırmamanız gereken günün fırsatı ise Balmumcu The Plaza Hotel’in Roof Restaurant’ında açık büfe iftar ve Crowne Plaza İstanbul Asia’da canlı fasıl eşliğinde yine açık büfe olarak sunulan iftar menüsü…

Yeni Fırsatlar!
Bombastik’in iftara yönelik ayrıcalıkları bunlarla da bitmiyor. Çatana Balık ve Polonezköy Santa Rosa’da iftar keyfi de özel fiyatlarıyla Bombastik üyelerini bekleyen yeni fırsatlar olacak.

Yararlanabileceğiniz diğer fırsatlar ise Samatya Sedir Restaurant`ta iftar, Club Aydınoğlu`nun olimpik havuzunda açık havuz ve kahvaltı, Bağdat Caddesi Dinette Cafe`de zengin kahvaltı olarak Bombastik.com’da görülebiliyor.

Ekonomik deneyimlerle şehri daha keyifli hale getirmek için Bombastik.com sizleri bekliyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT