Sanat Gezgini İle Sanat Elinizin Altında!

Alışveriş Alışveriş Sanat Gezgini İle Sanat Elinizin Altında!

Tarihler: 17 Aralık 2010 Cuma ~ 17 Ocak 2011 Pazartesi

Firma: Sanat Gezgini

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2010 ~ Oca 17, 2011

Sanatseverlere müjde ! Sanatçıları ve eserlerini yer ve zaman kısıtlaması olmadan takip etmek, seçim yapmak ve satın almak hiç bu kadar kolay olmamıştı.

www.sanatgezgini.com ile ustalar ve genç sanatçılardan oluşan 80’den fazla sanatçının yüzlerce orijinal eserini inceleyebilir, büyüteç altında tüm detaylarını görebilir; istenilen konu, tarz ve fiyatlar için arama yapabilirsiniz. Seçtiğiniz eserleri kredi kartı ve taksitlendirme dahil olmak üzere esnek ödeme seçeneklerinden biriyle kolayca satın alabilirsiniz.

www.sanatgezgini.com adresinde yer alan tüm eserler alıcısına, sanatçı imzalı sertifikası ile teslim ediliyor.

Siteye üye olmak, eser sergilemek veya satın almak birkaç adımda kolaylıkla tamamlanabiliyor.

www.sanatgezgini.com’da sunulan diğer servislerden “Hediye Çeki”, bir başkasının zevkine göre seçim yapmanın zorluğunu bilenler için… Miktarın belirlenebileceği “Hediye Çeki” ile sevdikleriniz kendi beğenilerine göre seçim yapabilir.

Orijinal sanat eserlerinin yanı sıra; “Sanata Dair” bölümünde her gün taşınabilecek, aksesuar olarak kullanılabilecek ve hediye alternatifi olabilecek ufak objeler de dikkat çekiyor.

Güne güzel bir mola vermek istediğinizde ya da dinlenmek için bir fincan kahvenizi alıp en sevdiğiniz koltuğunuza oturduğunuzda, yüzlerce sanat eseri arasında keyifli bir yolculuğa çıkmak isterseniz www.sanatgezgini.com’a bağlanın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT