Şanslı Vodafone Red Üyelerine Hediye Yağmuru: Vodafone Red Üyeleri F1’i Monaco’da İzler!

Alışveriş Alışveriş Şanslı Vodafone Red Üyelerine Hediye Yağmuru: Vodafone Red Üyeleri F1’i Monaco’da İzler!

Tarihler: 24 Ocak 2011 Pazartesi ~ 13 Şubat 2011 Pazar

Firma: Vodafone

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 24, 2011 ~ Şub 13, 2011

Vodafone’un özel müşterileri yeni yılda ilk hediyelerini Vodafone Red’den alıyor. Vodafone Red üyeleri arasında 13 Şubat 2011 tarihine kadar geçerli olacak kampanya ile 7 farklı bölgeden 7 kişi Formula 1 Monaco Grand Prix’si için bilet, 7 kişi iPhone 4 ve 7 kişi de BlackBerry Torch 9800 kazanıyor.

Vodafone Red Ayrıcalıklar Dünyası’na katılarak kendilerini özel hissedecekleri hizmetlerden yararlanan Vodafone Red üyeleri 2011’in ilk hediyelerini alıyorlar. Vodafone Red çekiliş kampanyası ile şanslı Vodafone Red üyeleri 10 Ocak – 13 Şubat 2011 tarihleri arasında çekilişe katılarak, Formula 1 heyecanını Monaco’da sevdikleri bir kişi ile birlikte canlı izleme fırsatı yakalayacak.

Vodafone Red sürprizleri bununla da bitmiyor. Apple’ın sansasyonel akıllı telefonu iPhone 4 ve hem dokunmatik, hem de Q klavyeli BlackBerry Torch 9800 de Vodafone Red üyelerini bekliyor. 7 şanslı kişi çekilişle iPhone 4 kazanırken, 7 kişi de BlackBerry Torch 9800 sahibi oluyor. Mevcut Vodafone Red üyeleri çekilişe otomatik olarak katılabilirken, şu an üye olmayan ancak üye olma şartlarını sağlayan tüm Vodafone aboneleri de Vodafone Red`e üye olarak çekilişe katılabilecekler.

Konu ile ilgili açıklama yapan Vodafone Türkiye Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt şunları söyledi: “Vodafone Red Ayrıcalıklar Dünyası, büyük beklentileri bulunan özel müşterilerimize yönelik olarak kullanıma sunduğumuz bir takım ayrıcalıklı hizmetleri içeriyor. Şimdi de ayrıcalıklı hizmetlerin yanında çok özel Vodafone Red hediyeleriyle abonelerimize 2011’in ilk hediyelerini vermek istiyoruz. Yoğun bir biçimde mobil iletişim içinde olan ve henüz Vodafone Red ile tanışmamış abonelerimizi de bu özel hizmetin ayrıcalıklarından yararlanmaya çağırıyoruz.

Sevdikleriyle beraber Monaco’da Formula 1 heyecanını Formula 1’in en heyecanlı pistlerinden birinde yerinde yaşamak, iPhone 4 ve BlackBerry Torch 9800 gibi son teknoloji cihazlara sahip olmak gibi fırsatlar Vodafone Red üyelerini bekliyor. Şimdiden çekilişe katılan tüm Vodafone Red üyelerine bol şanslar diliyorum.”

Vodafone Red Ayrıcalıklar Dünyası’nın avantajlarından yararlanmak isteyenlerin kontratlı iPhone ya da BlackBerry paketlerinden birini alması ya da son 3 ay fatura ortalamasının 150 TL ve üzeri olması gerekiyor. Vodafone Red ayrıcalıkları hakkında bilgi edinmek için www.vodafone.com.tr’yi ziyaret edebilir veya 0542 444 0 542 numaralı çağrı merkezini arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT