Şarabın Tadına Yolculuk

Tarihler: 22 Ocak 2004 Perşembe ~ 22 Ocak 2004 Perşembe

Firma: Bümed Seminer Salonu

Adres: Boğaziçi Üniversitesi, Rumelihisaüstü Bebek İstanbul

Telefon: 0212 287 0232 ext: 126

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 22, 2004 ~ Oca 22, 2004
Şarabın Tadına Yolculuk` etkinliğine katılacak şarap severler, şarap yapımını üzümlerin şaraphaneye geldiği andan itibaren aşama aşama anlatan kısa filmi takiben Doluca ve Sarafin ürün gamına ait 10 farklı şarabı tadarak karşılaştırma fırsatı bulacaklar. Seminer boyunca bu sarapların özellikleri ve hangi yemeklerle eşleştirilebileceği konusunda detaylı bilgi edinmenin yanı sıra şarap terimleri, şarap tadımının öğeleri, saklama koşulları, şarap satın alırken göz önünde bulundurulabilecek hususlar gibi şarapla ilgili merak duydukları sorulara yanıt bulabilecekler.
Şarap tadımı esnasında, PINAR’ın özel olarak hazırladığı İzmir Tulumu, Dil Peyniri ve Cheddar’dan oluşan peynir tabağının yanı sıra pizza dilimleri ikram edilecek.
Seminerde tadımı yapılacak şaraplar: Nevşah, Antik Kırmızı, Kav Narince, Fume Blanc, Chardonnay, Riesling, Antik Kırmızı, Kav Boğazkere Öküzgözü, Merlot, Cabernet Sauvignon, Safir
Şarabın Tadına Yolculuk

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT