Sarar Kadın Şıklığını %40 İndirim Fırsatıyla Yakalayın

Alışveriş Alışveriş Sarar Kadın Şıklığını %40 İndirim Fırsatıyla Yakalayın

Tarihler: 15 Aralık 2008 Pazartesi ~ 18 Aralık 2008 Perşembe

Firma: Sarar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2008 ~ Ara 18, 2008
SARAR KADIN ŞIKLIĞINI %40 İNDİRİM FIRSATIYLA YAKALAYIN!

Sarar Kadın’dan büyük sezon indirimi… Seçkin koleksiyonlarıyla her sezon dikkat çeken SARAR Kadın, fark yaratan kampanyalarıyla da içinizi ısıtmaya devam ediyor.
Kalite, şıklık, özgürlük ve rahatlık denildiğinde akla ilk gelen markalar arasında yer alan SARAR Kadın, trend yaratan koleksiyonları ile yine vazgeçilmezler arasında yer alıyor. Feminen çizgisi ile kendi modasını yaratmasını bilen SARAR Kadın’ını Kış koleksiyonunda hoş sürprizler bekliyor…

Türk kadınının masumiyetini, doğallığını, cazibesini, özgür ruhunu ve modasını yansıtan koleksiyonlara imza atan SARAR Kadın, sezona özel avantajlarıyla da dikkat çekiyor. %40 indirimin uygulandığı iddialı Kış koleksiyonunda şıklık, kalite, özgürlük ve rahatlık koleksiyonla bütünleşiyor ve kıyafetlere sofistike bir hava katıyor.

Koleksiyonda dikkat çeken detaylar arasında; birbirinden şık kemerlerle tamamlayabileceğiniz etek-ceket takımların yanı sıra aksesuarlarla bütünleşen sezonun vazgeçilmezi elbiseler de yer alıyor. Ayrıca sezona damgasını vuran ve kıyafetlere doğal ve modern bir ruh katan “Ekolojik moda” akımı SARAR Kadın’ına ayrı bir kombinasyon oluşturma şansı veriyor. Sezonun gözdesi olan koleksiyonda; metalik ve naturel renklerin yanı sıra siyah tüm ihtişamıyla yine gizemini ortaya koyuyor.
Farklı olmayı sevenlerin, hem günlük hem de çalışma hayatında görsellikte dikkat çekici detaylara yer verenlerin adresi SARAR Kadın; sunduğu avantajlarla şehir stilini oluşturmaya devam ediyor… İş hayatında ve günlük hayatta cesur olmak ve kışa damganızı vurmak SARAR Kadın ayrıcalığıyla sizin elinizde… Kendinizi özel hissettirecek 2008–2009 Kış koleksiyonu tüm seçkin SARAR Kadın mağazalarında...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT