Sarar Kadın’dan çalışan kadına organik koleksiyon…

Alışveriş Alışveriş Sarar Kadın’dan çalışan kadına organik koleksiyon…

Tarihler: 02 Şubat 2009 Pazartesi ~ 05 Şubat 2009 Perşembe

Firma: Sarar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2009 ~ Şub 5, 2009
Sarar Kadın’dan çalışan kadına “organik koleksiyon”…
İŞYERİNDE “ORGANİK” ŞIKLIĞI…

Sarar Kadın koleksiyonunda “organik”, bir yaşam tarzı olmaktan çıkıp, bir tutku oluyor. Kumaşlarında kimyasal katkı maddesi içermeyen organik ürün grubunu Temmuz ayı itibari ile tüketicisiyle buluşturan Sarar Kadın, iddialı koleksiyonuyla sezonun en ilgi gören trendlerinden biri haline geliyor.

Organik tekstilin yaygınlaşması ve talep doğmasının önemini her platformda vurgulayan Sarar Kadın, çalışan kadına yönelik organik koleksiyonu ile bu düşüncesinin altını çiziyor. Sarar Kadın’ın organik ürünleri ile çalışan kadınlar dinamik iş hayatında hem daha şık hem de terletmeyen etkisi ile daha konforlu bir gündelik yaşam sürüyor.

Dikiş kalitesi, kumaşa verdiği önem ve farklı tasarımları ile her zaman kendini yenileyen Sarar Kadın, bu sezonda organik ürünleri ile kendi kadar çevreyi de düşünen iş kadınlarını unutmuyor. Tamamen organik kumaş ve boyalardan üretilerek, koleksiyon içerisinde yer alan birbirinden şık etek-pantolon, ceket ve gömleklerle artık iş kadınları çok daha çevreye duyarlı…

İpek, saten, parlak kumaşlarla zenginleştirilen koleksiyonda klasik giyimi tercih eden kadınlar, artık daha cazibeli ve daha zarif olacaklar. Çalışan kadının her türlü ihtiyacının düşünüldüğü organik serisinde kadınlar kendi stillerini oluşturacaklar.

Düğmesinden, vatkasına, karton etiketinden üzerine takılan çengelli iğnesine kadar her şeyin organik olarak kullanıldığı kıyafetler iş kadınlarının vazgeçilmezleri arasına girecek gibi gözüküyor. Sarar Kadın’ın yeni organik serisi Sarar mağazalarında hareketli, dinamik, aktif çalışan kadınlarını bekliyor. Sarar Kadın organik koleksiyonu ile hem şık görünebilir hem de doğaya katkıda bulunabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT