Saray Çiçekleri İstikbal ile Yatak Odalarında

Alışveriş Alışveriş Saray Çiçekleri İstikbal ile Yatak Odalarında

Tarihler: 20 Ekim 2008 Pazartesi ~ 23 Ekim 2008 Perşembe

Firma: İstikbal

Telefon: 444 33 44

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 20, 2008 ~ Eki 23, 2008
SARAY ÇİÇEKLERİ İSTİKBAL İLE YATAK ODALARINDA
Ev tekstilinde özgün, doğal ve sağlıklı kumaşlardan oluşan koleksiyonlarıyla farklı bir yere sahip olan İstikbal, yeni koleksiyonu “Saray Çiçeği Nevresim Takımları”nı tüketici ile buluşturuyor. Birbirinden şık ve otantik çiçek desenlerinden oluşan yeni nevresim takımları yatak odalarına saray asaletini taşıyacak kadar iddialı...

İstikbal kalitesi ile bulunduğu mekana artı değer katan, tasarlanan farklı desenleri ve moda renkleri ile yatak odalarını canlandıran İstikbal nevresim takımlarına bir yenisi daha “ Saray Çiçekleri” ile eklendi. İstikbal, saraylara özel yeni desen tasarımı Saray Çiçeği’ni nevresim takımı olarak tüketicinin beğenisine sunmaya başladı.

İstikbal’in yeni Saray Çiçeği nevresim takımı koleksiyonu, özgün çiçek desenlerinin süslediği turuncu ve mavi iki renkten oluşuyor. Zarif ve estetik deseni, mükemmel renk uyumu ile yatak odalarına farklı bir soluk getiren yeni koleksiyon, antialerjik ve antibakteriyel özelliği ile sağlıklı bir uykunun garantisini veriyor. Kendine özgü yumuşak dokuya sahip pamuklu kumaş ile keyifli uykulara davetiye çıkartan Saray çiçekleri nevresim takımı, yatak odalarını şık ve asil bir görüntü ile karşılıyor.

Özgün desen, zengin renk, yumuşak dokunun adresi İstikbal ev tekstil ürünlerinin en yeni serisi Saray Çiçeği nevresim takımları ile tanışmak isteyenlerin Türkiye genelinde bine yakın İstikbal bayisinden birine uğramaları yeterli...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT