Saray’dan Seyr-i Sefa

Alışveriş Alışveriş Saray’dan Seyr-i Sefa

Tarihler: 22 Ağustos 2011 Pazartesi ~ 22 Eylül 2011 Perşembe

Firma: Saray

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 22, 2011 ~ Eyl 22, 2011

Saray, bu bayram Hacivat ve Karagöz’le birlikte Seyr-i Sefa’ya çıkıyor. Hacivat ve Karagöz’ün resimleriyle süslü kutusu ve iki farklı lezzetiyle Seyr-i Sefa, 7’den 70’e herkesi bayramda bir araya getirecek.

Saray, Ramazan Bayramı’nda lezzet karnavalı sunan Seyr-i Sefa ile ağızları tatlandıracak. Hacivat ve Karagöz’ün resimleriyle süslü kutusunda 2 farklı lezzet çeşidi sunan Seyr-i Sefa, tüm çikolata severlere aynı kutudan sesleniyor.

Ramazan’ın gelenekselleri arasında yer alan Hacivat ve Karagöz’ün resimleriyle süslü kutusunda Seyr-i Sefa; sütlü ve bitter olmak üzere eşsiz kakaolu spesiyal çeşitlerini tüketiciyle buluşturuyor.

Bayram coşkusunu Seyr-i Sefa’da yaşatan Saray, aynı zamanda bayram ziyaretlerinin de vazgeçilmez hediyesi olacak. Seyr-i Sefa ile unutulmaz bir bayram yaşatacak olan Saray, Ramazan ayının sembolü olan Hacivat Karagöz ikilisini geleneksel bayram sohbetlerine de ortak edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT